Nem gáz 22 évesen nappali tagozatos főiskolára jelentkezni?
Másodéves vagyok és az egyik csoporttársam jóval 40 felett van. De mivel ehhez a szakhoz sok gyakorlati óra társul, így csak nappalin indítják a képzést, muszáj volt ide jelentkeznie.
Nyugi, senki sem lesz kíváncsi a korodra. 2-3 év pedig semmi, ezen kár aggódnod :)
"Első válaszolónak: fiatalosan gondolkodni... ezt te is viccnek szántad, ugye?! Itt nem óriási korkülönbségekről van szó... "
- Ezt talán nem nekem kell írni, hanem a kérdezőnek, hiszen ő az, aki valami őskövületnek képzeli magát, aki nem is mehetne nappalira egyetemre. Számomra teljesen természetesen, hogy valaki 2-3 évvel idősebben, mint az átlag, kezdjen neki az egyetemnek, és ugyanúgy fiatalnak számít, mint a többiek.
Én májusban, a második félévemben leszek 19, és szerintem kb. az egész egyetemen én vagyok a legfiatalabb jelenleg.
Egy. 18-19 és 22 között külsőleg nem sok különbség van. Gondolom nem akarod az irataidat mutogatni mindenkinek azt bizonygatva, hogy hány éves vagy...ergo ismeretlenek nem fogják tudni, hogy 18, 20 vagy 22 éves vagy.
Kettő. Tőlem még senki nem kérdezte az egyetemen, hogy hány éves vagyok. Ha nem lenne facebook, akkor én se tudnám sokmindenkiről, hogy hány éves konkrétan. Van ennél nagyobb bajom...
Három. Attól nem vagy több vagy kevesebb, hogy 22 évesen kerülsz oda. Ugyanazt kell tanulnod, mint a többieknek.
És négy. Végzel 25-26 évesen. Az még igencsak fiatalkor, szóval nem igazán fogsz lemaradni semmiről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!