Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszak! Megőőőrülök...

Vizsgaidőszak! Megőőőrülök már most?!

Figyelt kérdés
Hát kivan a tököm már az egésszel. Itt vagyok az elején és már kivan a bré. semmi kedvem semmihez. besokaltam
2010. jún. 6. 19:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Jó munkám van, egyszerűen azért tanulok, mert ez is érdekel és szeretek tanulni. De örülök, hogy megtaláltátok a közös ellenséget és a nagy feszültségben be lehet szólogatni valakinek. Tessék, ide üsstek, nyugodtan:) De azt még nem írtad le, hogy te milyen szakos vagy, mire is van ekkora önbizalmad? Szégyelled esetleg, hogy nem mered leírni? Én elmondtam, erre beszólogattok, te meg nem vállalod, nagyon egyenes vagy...
2010. jún. 6. 21:02
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező tanulni:) Ha nem bírod, hagyd ott:D Akik azt írták ki vannak készülve, milyen szakon vannak?
2010. jún. 6. 21:11
 23/39 anonim ***** válasza:
2. hozzászóló vagyok, és én kérdeztem milyen szakon vagy, de én nem baxogattalak. TTK-n vagyok (pontos szakot nem írnám le, mert kevesen vagyunk, és anonim szeretnék maradni :), de biológiával, kémiával foglalkozom (nem tanár szak).
2010. jún. 6. 21:15
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, leírtad, köszönöm. Nem minősítem, mert mindenkinek az könnyebb amit szeret és ami érdekli. Primitívség leszólni bármelyik szakot is, ha valaki azért csinálja mert szereti és valóban azt akarja csinálni és jól is tanul, akkor elismerésre méltó mindegyik. Nem nagyobb elismerés pocsék eredménnyel elvégezni egy orvosit, mint kitűnő eredménnyel egy állítólag könnyebb szakot.
2010. jún. 6. 21:37
 25/39 anonim ***** válasza:
KHMKHM...az orvosit még kettesekkel is nehéz elvégezni. Hidd el nekem.
2010. jún. 6. 21:38
 26/39 anonim ***** válasza:

21:37-es: Amúgy azért támadt neked mindenki (csak olvastam a vitát), mert te kezdted el mondani, hogy túlképzés van. Erre mikor megkérdezték, kiderült, hogy pont olyan szakokon szereztél diplomát, ahol a legnagyobb a túlképzés...

Kicsit abszurd.

2010. jún. 6. 21:40
 27/39 anonim ***** válasza:
48%
Azért támadt nekem mindenki, mert itt az a divat, de nem baj:) Igen, túlképzés van, de aki jó és rendesen tanul, az talál munkát ezeken a pályákon is. Érdekes, hogy diploma óta egy hetet sem voltam munka nélkül... Lehet hogy akkor nem vagyok olyan hülye, mint amilyennek gondoltok?:) (És semmi protekcióm nem volt soha, csak hogy megelőzzem a következő oltásokat...)
2010. jún. 6. 21:42
 28/39 anonim ***** válasza:
Olyan orvoshoz nem szívesen mennék, aki csak kettesekkel bukdácsolta végig az egyetemet...
2010. jún. 6. 21:43
 29/39 anonim ***** válasza:
Én azért annyit hozzátennék, az orvosin pl. (volt pár közös óránk), a 2-es tudás, kb. 90%-osnak felel meg.. nem hiába, 60%-os tudással senkit nem engednének orvosnak, pont ezért.
2010. jún. 6. 21:45
 30/39 anonim ***** válasza:
Oh,jajj. Te vagy a tökéletesség.
2010. jún. 6. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!