Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszak! Megőőőrülök...

Vizsgaidőszak! Megőőőrülök már most?!

Figyelt kérdés
Hát kivan a tököm már az egésszel. Itt vagyok az elején és már kivan a bré. semmi kedvem semmihez. besokaltam
2010. jún. 6. 19:30
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
sorstárs :( itt van előttem a rohadt jegyzet és gyakorizok :D
2010. jún. 6. 19:37
 2/39 anonim ***** válasza:
Itt is sorstárs, már ki vagyok bukva én is :( Ráadásul régi rendszerben vagyok, augusztus vége is vizsgaidőszak :((( és még a nap is süt... de már mindent kitakarítottam magam körül, eszek egész nap, minden más elintézve, mint soha máskor, de a tanulás nem megy :(
2010. jún. 6. 19:40
 3/39 anonim ***** válasza:
42%
Nem mindenkinek való a tanulás, ezért van akkora túlképzés... Ha már most kivagy, elég nehéz lesz kibírni a végéig, pláne ha nem csak a kettesekkel való túlélés a cél.
2010. jún. 6. 19:46
 4/39 anonim ***** válasza:
Hát pedig én már akkor is kipréselem magamból azt a diplomát!! :S
2010. jún. 6. 19:49
 5/39 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanígy vagyok vele én is, pedig kedden vizsga... Kedves 3. te meg ne ugass bele, tudod mikor olyan sázar sz@r anyagot kell beseggelni, amit még a főiskola után SEM fogsz a büdös életben használni, neked is elmenne a kedved a vizsgáktól, mikor az emebr azt várja, hogy végre tényleg azt tanulja, ami érdekli. Na ennyit erről.
2010. jún. 6. 19:58
 6/39 anonim ***** válasza:
71%
3. vagyok, aki csak beleugatott:) Azt hiszem, a 4.diploma megszerzése közben (igen, nekem is vizsgaidőszak van) talán van jogom beleugatni, tudom miről beszélek.
2010. jún. 6. 19:59
 7/39 anonim ***** válasza:
4. diploma... meg sem kérdezem milyen szakon vagy :))
2010. jún. 6. 20:00
 8/39 anonim ***** válasza:
Szerinted? Mellesleg azt tanulom amit szeretek, ezért nem vagyok úgy kiborulva. Persze nekem is van egy-két tárgy, amihez semmi kedvem, de senki nem kényszerített hogy egyetemre menjek, nem anyuka-apuka pénzéből tanulok. És mellette dolgozom, szóval időm sincs hisztizni.
2010. jún. 6. 20:02
 9/39 anonim ***** válasza:
Jó, mégis megkérdezem... milyen szakon van eddig 3-4 diplomád?
2010. jún. 6. 20:04
 10/39 anonim ***** válasza:
56%
Kommunikáció, jog, magyar szak, most nemzetközi protokoll. Tessék, válaszoltam, lehet cikizni.
2010. jún. 6. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!