Vizsgaidőszak! Megőőőrülök már most?!
Figyelt kérdés
Hát kivan a tököm már az egésszel. Itt vagyok az elején és már kivan a bré. semmi kedvem semmihez. besokaltam2010. jún. 6. 19:30
12/39 anonim 

válasza:

Csak azért sem cikizlek, csak megértelek már.
13/39 anonim 

válasza:

Mármint azt értem meg, hogy miért nem tudod átérezni, ha valaki kiborul.
14/39 anonim 

válasza:

Mindegy, ezen kár összeveszni. Sok sikert mindenkinek!
15/39 anonim 

válasza:

Semmi gond, lehet utálni, nem zavar. Sok sikert mindenkinek, tanuljatok, nem a kettes a cél:)
16/39 anonim 

válasza:

Kommunikáció biztos nehéz lehetett, kb már most 18 évesen tudom annak nagy részét, amit ott tanítanak. A jogi, igen, az egy diploma, a magyar sem lehetett olyan húzós, a nemzetközi protokollról meg nem nyilatkozom. És te magyarázol a túlképzésről? Hát no comment.
17/39 anonim 

válasza:

Na nekem aztán 3 dimplomával papolhatsz, lehet te a fél életedet végigtanulod, de láthatóan már a 4 diplomádat csinálod, és még mindig nem tartaszt sokkal előrébb, mint akik az elsőért küzdenek.
18/39 anonim 

válasza:

Tudtam, hogy ez lesz a vélemény... Csak az orvosi meg a műszaki a diploma, ugye? Nem baj, nem érdekel a véleményetek, azt csinálom, amit szeretek és a többi meg a ti véleményetek, amihez mindenkinek joga van. Áruld már el, hogy milyen szakos vagy, hogy ekkora az arcod?
19/39 anonim 

válasza:

"még mindig nem tartaszt sokkal előrébb"
Áruld már el, hogy szerinted hol tartok? Biztos mindent tudsz rólam, mesélj, kérlek:))))
20/39 anonim 

válasza:

Miért, te mire mentél a fantaszikus kommunikációs és magyar szakos diplomáddal meg a jogi végzettséggel, hogy már a 4.re gyúrsz, beszólsz azoknak, akiknek most épp nincs lelkiereje tanulni, mert te ugye 3 KŐKEMÉNY diploma után már marhára kenheted-vághatod a dolgokat és benned van a rutin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!