Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetem alatt egyszer se...

Egyetem alatt egyszer se voltam inni vagy bulizni, van még itt olyan?

Figyelt kérdés
Bejárós vagyok, messze lakom, nincsenek programok se nagyon.
2018. jan. 27. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Én mondjuk belvárosi vagyok, de eléggé introvertált. Még az elején volt, hogy elmentünk inni a barátaimmal (ők vidékről költöztek fel, alig vártuk, hogy itt legyünk egymás nyakán), de ez a lelkesedés tartott kb novemberig. Utána beálltunk húzni az igát és jobban esik átmenni egymáshoz filmezni vagy közösen kajálni valahol...

Nem vagyok rossz képességű, nem is a legnehezebb szakok egyikén vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy azok, akik hetente buliznak (akár többször is), hogy a fenébe nem buknak ki vagy csúsznak... Így is néha alig bírom tartani az edzést és a jól tanulást, mellette a barátaimmal foglalkozást és néha a melózást egyszerre...

2018. jan. 27. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sem pedig koleszos vagyok, bár nem abban a tipikus bulizós nagyvárosban.
2018. febr. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!