Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lányok ti mit szoktatok inni...

Lányok ti mit szoktatok inni ha bulizni mentek?

Figyelt kérdés
Én eddig mindig koktéloztam és vodkasprite, viszont most mindkettő kiesett mert még nem tolerálja a szervezetem a gyógyszerek után, viszont a tequilát bírom :) szóval ti mit szoktatok inni?

2017. júl. 11. 21:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
GinTonic
2017. júl. 11. 21:52
 2/19 anonim ***** válasza:
72%

u wot m8?

ha gyógyszer miatt nem iszol vodkásat akkor hogyan ihatnál bármi más alkoholt? HÁT NÓÓÓRMÁÁLIS?

amúgy próbáltál már piálás nélkül bulizni? hihetetlen mennyire más élmény

2017. júl. 11. 21:52
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Vodkanarancs vagy Martini magában
2017. júl. 11. 22:11
 4/19 anonim válasza:
68%
Nem az számít hogy mit ha nem hogy ingyen legyen..
2017. júl. 11. 22:15
 5/19 anonim válasza:
54%

Jager, vodka, pálinka és sör.

Mindig töménnyel kezdem, aztán levezetésnek egy kis sört szoktam inni.

2017. júl. 11. 22:20
 6/19 anonim válasza:
89%
Nálam a buli nem a piáról szól. És ha gyógyszert szedsz, akkor nem hiszem, hogy bármilyen alkoholt kéne fogyasztanod.
2017. júl. 11. 22:22
 7/19 anonim ***** válasza:
55%
Ez tényleg egy jó kérdés! Na lányok... Férfi vagyok. De amit én megnézek nőn, az egyik az, hogy mit iszik (ha nem iszik az előny), de ha mégis iszik, akkor mennyire igényes.
2017. júl. 11. 22:24
 8/19 anonim ***** válasza:
24%
Én fiú vagyok de a lányok ezeket szokták inni:Strongbow,Somersby,Bor+Szölös Mirinda (Sokkal finomabb, mint Kolával),Jäger+Energi Ital,Vodka+Mountain Dew, Baileys
2017. júl. 11. 22:29
 9/19 A kérdező kommentje:

Kettes 3 hónapja vettem be az utolsó gyógyszerem és 2 hónapja mindent lehet amit bír a gyomrom, amit nem ahhoz még idő kell. Nem tudom hogy vagy vele, de néha azért jól esik pici alkoholt inni főleg egyetemistaként, nem gondolod?

A többieknek köszönöm a választ, van egy pár kipróbálni való ami fincsinek tűnik. :)

2017. júl. 11. 22:35
 10/19 anonim ***** válasza:

4-es válaszolót adom! :D

Egyébként kb. mindent, nagyon kevés pia van, amit nem iszom meg.

Rövidet magában általában tequilát és abszintot szoktam inni, keverve pedig vodkát akármivel.

2017. júl. 11. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!