Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lányok ti mit szoktatok inni...

Lányok ti mit szoktatok inni ha bulizni mentek?

Figyelt kérdés
Én eddig mindig koktéloztam és vodkasprite, viszont most mindkettő kiesett mert még nem tolerálja a szervezetem a gyógyszerek után, viszont a tequilát bírom :) szóval ti mit szoktatok inni?

2017. júl. 11. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én néha vodkát, de inkább whiskyt szeretek inni. A vizezett italokat sosem értettem, bár 1-2 azért nem rossz. De whiskyt soha az életben nem innék jéggel, kár lenne érte.

Amúgy nem bulizok, ezeket itthon iszom, de buliban sem innám meg a legtöbb italt, szerintem vodka és sör menne, mint rég.

2017. júl. 12. 00:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Bor, Angelli, jagermeister, pezsgő
2017. júl. 12. 00:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Bulanga
2017. júl. 12. 00:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Koktél (pl tequila sunrise, vagy a "kék" szinü - soha nem tudom a nevét), de mostanság valami jobbfajta sör inkább csuszik.

De néha egy Baileys és ennyi, hangulatfüggö.

28n

2017. júl. 12. 09:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Sör, fröccs vagy koktél. Néha kipróbálok mást is, de ezek jellemzőek.
2017. júl. 12. 09:07
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
Vizet vagy üdítôt. Az alkoholt nem bírom, egy pohártól is rosszul leszek.
2017. júl. 12. 12:06
 17/19 anonim ***** válasza:
En ezeket a tipikus noi italokat szeretem, amiken nem igazan erzodik az alkohol, mert nem szeretem a tomeny alkohol izt. Regebben szerettem, de mostanaban nem, meg a gyomrom se birja. Hiaba nem rugok be, egybol hanynom kell szinte, felfordul a gyomrom. Ugyhogy cherry, likorok, a Bailey's-t nagyon szeretem, nem noi ital, de a gyengebb soroket is szeretem, meg az izesitetteket, vbk, koktelok pl sex on the beach, pina colada, swimming pool, bora bora, stb.
2017. júl. 12. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Fehér bort vagy vöröset, de inkább fehéret, de nem ilyen tablettás szart, inkább megszoktam venni és azt iszom.

Esetleg alapozásnak sört.

Ha töményről van szó, akkor inkább vodkát, azon belül is Finlandiát. A Fütyülősöket szörpnek hívom, szóval azt nem.

Esetleg vodkasprite, vagy vodka-xixo.

A whikeyt is megiszom, bár azt nagyon ritkán.

2017. júl. 17. 02:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne higy nekik kiszedik a kezedből aztán adnak egy kiflit hogy józanodj oszt megisszák a piád xd
2017. júl. 17. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!