Ti hogyan tanultok szóbeli vizsgákra?
Infos helyre járok, és főleg tételek kimondása, bizonyítását kell tudni, érteni. (szóbelin)
Én úgy szoktam tanulni, hogy "kidolgozom" a tételeket. Hogy szépen egy helyen legyen az összes tétel definició bizonyítás és ne kelljen össze vissza lapozni az anyagban, füzetben.
Majd azokat olvasgatom, megpróbálom megérteni, és saját szavakkal elmondani. Nem szeretem a szóbeli vizsgákat, mert elég szűkszavú és introvertált vagyok, ezért a tükör előtt szoktam felmondani a tételeket sokszor, hogy egy kis "magabiztosságot" és rutint szerezzek.
Szóval szerintem mindenképpen érdemes kiírni egy külön lapra/füzetbe, hogy miről akarsz beszélni a vizsga alatt a különböző tételeknél, és azt mint egy előadást előadva szépen felépíteni otthon. (aztán lehet, hogy csak én parázom túl a szóbeliket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!