Ha 1x kilencedikben megbuktam, már nem vesznek fel egyetemre?
én anno kilencedikben 6db elégtelent kaptam év végén...magyar irodalom és nyelvtan, történelem, angol, matematika, informatika :-)
magyar és irodalom + történelem: egy tanár tanította..nem csípett engem. Nyelvérzékem sose volt....a matek az meg matek.
Ismét neki futottam a kilencediknek..szerencsére más tanári kar lett...minden tárgyam más tanár tanitotta
magyar irodalom és nyelvtan 4
történelem 5
matematika 2
informatika 3
angol gyenge 2
történelem beadta full jeles végig gimibe..versenyek
irány a jog :-)
jogon elsőbe római jog alapvizsga jeles! Lelkesedés ezerrel...polgári jogok jeles, polgári perjog jeles..büntetőjogok négyes..stbstbstb
Gimibe vissza...és az akkori kilencedikes történelem tanáromnak arcába röhögtem :-)
Lehet ha elsőbe nem bukok 6 tárgyból most nem tartanék itt ahol vagyok, mert végig kegyelemkettesekkel tolom a gimit és nem felvételizek a jogra..és sose tudom meg mire vagyok képes!
Szóval ne parázz! Nincs veszve semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!