Egyetemisták, tanultok karácsonykor?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 16:49
11/20 A kérdező kommentje:
Ja és 20-án volt egy elővizsgám arra készültem, azóta tanulok január 5-re.
2017. dec. 25. 21:08
12/20 anonim válasza:
De felmerül, ezért kérdezem, ha odavagy hogy tanulni kell és öröm a napi 2 óra akkor ellentmondás van;)
De hát mindegy, ha másfél hét vizsgaidőszak is volt már karácsony előtt, akkor inkább csak te vetted fel januárra a maradék vizsgákat szerintem
13/20 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül hogy nem hiszed el hogy két tárgyból csak januártól vannak vizsgaidőpontok, még így van.
2017. dec. 25. 21:18
14/20 anonim válasza:
Persze.
(Mondjuk ma még nem sokat tanultam, mert délelőtt még pihenés volt, délután meg rokonlátogatás, de holnaptól ráhajtok.)
15/20 anonim válasza:
Tanulok persze. Én is januárra tettem az öszseset (szerencsére csak három lesz). Jól kell beosztani az időt hogy jusson mindenre amire szeretnél. Ha belejössz akkor nem csak kínlódás az egész.
16/20 anonim válasza:
December 20-án, 21-én és 22-én is volt vizsgám, a következő január 4-én lesz, az elmúlt pár napban egy picit pihentem, élveztem a karácsonyt, de holnap újra nekiállok tanulni.
17/20 anonim válasza:
Ebben a félévben 39 kreditem (11 tárgy) már megvan, 29 (6 tárgy) van hátra. Január 2. a következő vizsga, és még nem tanulok rá, majd dec. 30-tól. Az egyik tárgy jó eséllyel aláírásmegtagadás lesz, de ennyi belefér :)
18/20 anonim válasza:
Nem, vannak elveim és a magánéletemnek egy olyan része, ahova nem engedem be a szakmát/munkát. Ilyenek az éjszakáim, a hajnaljaim, a szentestém, a karácsony másnapja és az újév is. Ember vagyok, nem gép és harmadévesként ha valamit megtanultam (a tananyagot leszámítva :P) az az, hogy minden szervezés kérdése. Be tudod szervezni úgy a tanulást, hogy el tudj menni ünnepelni, edzeni, tudj egy órát este szánni a párodra valamelyik nap és kényelmesen kialudd magad. Sosem volt olyan, hogy egy nap nem tanuláson múlt volna bármi és most nem a kegyelemkettesre gondolok. Arra nem készülni kell, hanem maximum imádkozni. :P Aki pedig jobb jegyre készül, vegye már a fáradságot és vegyen elő egy naptárat, ne pánikból tanuljon szétzúzva az ünnep varázsát, az emberi kapcsolatait, vagy az egészségét, amiért ugyan senki sem fog diplomát és fizut adni, de ugyanúgy az életed része és ugyanúgy számít. Legyenek elveid. Igenis van szabad karácsony és magánélet a kemény szakokon is, mindaddig, amíg van tervezés és koncentrált figyelem csak és csak az anyagra, mikor épp az van napirenden.😊
19/20 anonim válasza:
Egyébként nálunk is nagyon idétlen időpontokban vannak vizsgák most...:( Konkrétan van olyan, amire az első alkalom január 15, a másikra 11... És akkor 4 naponta kitaláltak még 3 időpontot, plusz az uv, aztán oldd meg, lányom, pont a 2 legkeményebb tárgyból.:(( Fogadni mernék, hogy ezek sosem vizsgáztak még...:D
20/20 anonim válasza:
Én általában téli szünet kezdete előtt már elkezdek tanulni (szoktak már vizsgák lenni akkor is), aztán karácsonyig nem (ennyi jár, úgy érzem), ez általában 2-3 nap. Karácsonyeste után másnap újra elkezdek tanulni, és ez tart a vizsgaidőszak (január) végéig.
Az Eltén tanulok, tanári mesterszakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!