Emelt szintű érettségin segítőkészek a szóbeliztető tanárok?
Segítőkész? Nyilván nem fognak odamenni hozzád segíteni kidolgozni a tételed:) De ha arra gondolsz, hogy kedvesek-e, nem húzzák-e le a feleletedet csak úgy poénból, akkor vizsgáztatótól függ:)
Nekem (igaz biosz érettségin) nagyon rendesek voltak:)
szia! :)
Az írásbelim 78%os lett. :( Olyan pitiáner hülyeségeket rontottam el hogy fogtam a fejemet. Az egyik táblázatban egy sort teljesen lentebb írtam. ugrott 2%. Pedig már rögtön 80%os lenne. :) De még 100%os szóbelival lehet 85%-os :D
Nekem van egy könyvem ami összefoglalja a 7-10. osztályos könyveket és ki is vannak dolgozva. Abból tanulok. Meg én tavaly voltam középszinten és azt a 40 tételt nézegetem.
Saját Atlaszt kell használni a tételkidolgozásnál vagy adnak? Remélem sajátot. :)
Szia! Bocsi a sok elgépelésért fáradt voltam és a billentyűzet előtt volt egy halom könyv.Nekem 79%-os lett: P a legfelháborítóbbnak azt a táblázátatot találtam ahol a pálca árnyékát kellett sorba rendezni, hogy melyik van a legközelebb az egyenlítőhöz, az 5 rublikás táblázatba csak azt a 3-at írtam be ami hiányzott mert úgygondoltam, hogy azrt van beírva, hogy legközelebbi és legtávolabbi mert értelmszerűen akkor kikövetkeztetjük és oda nem írunk semmit.
Én ezeket nézem át a régi könyvekből és annyi:
Szerintem ott biztosítanak atlaszt puska meg ilyenek elkerülése végett, de én azért viszek egyet.
Egyébként én nem voltam középen,hanem így rögtön emelt de mikor magamnak csináltam vagy 20 pár feladatsort közepet is meg emeltet is, SOHA sem sikerült jobban az közép mint az emelt. =/
gratulálok! :)
nekem sem sikerült az a táblázat, az az árnyékos. :) még olyan hülye feladatot.. de mikor jöttem már hazafele elgondolkodtam rajta és leesett hogyhogy kellett volna .:) Én az egyik legkönnyebbet rontottam el mikor a régiókhoz kellett beírni számokat. egy teljes sort lentebb írtam. ez mérgelt fel a legjobban. simán meglenne 80%.
Nagyon segítő készek voltak bár nem a mumus tételemt húztam (Mo. szerkezeti kialakulasa) de nem ment olyan jól előttem 4 ember feleltét hallottam mindet jobban tudtam volna.
11. Tétel szubtrópusi és trópusi monszun összehasonlítása
Ipar telepítő tényezők.
meg van az eredmény... én nagyon nagyot csalódtam! Úgy éreztem minden jól sikerült , meg amiket kérdeztek tudtam rá a választ.. erre fel 50/ 16-pontot kaptam.. összerogytam mikor megláttam az eredményt... Honnan a f*szból tudjam hogy mi van a tételes papírjukon, hogy mit kéne mondani, ha meg nem mondom el akkor kérdezzenek rá!!!!
Nagyot csalódtam! Köszönöm szépen hogy ennyire MOTIVÁLJÁK a diákot a SZÓBELIZTETŐ TANÁROK!!!! :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!