Kinek milyen véleménye van a Kanizsay Dorottya suliról ami a IV. Kerületben van? Milyen az esti gimi? Megértőek, segítőkészek a tanárok?
Én OKJ-s képzésre jártam oda és nagyon elégedett voltam. Persze az más, mint egy normál nappalis középsuli, de mivel téged az esti érdekel sztem az is hasonló lehet.
Akik engem tanítottak nagyon aranyosak voltak, megértőek és segítőkészek. De mondom, ez felnőttképzés volt. :)
A "drogos és k*rvaképző" jelzőt nem véletlenül kapta a suli. Főleg mikor egyik osztályból néhány csaj nálunk azt csínálta még 2-3 éve, hogy az egyik osztály fiútagjait, a fiú wc-ben cigiért és feltöltőkártyáért leszopta őket. De ilyesmi dolgok más sulikban is megtörténnek, még a "jobbnak" vélt sulikban is. Az osztályom viszont normális volt, a volt ofőmnek a mai napig hálás vagyok, hogy megtanított arra minket, hogy nem szabad feladni a dolgokat és harcolni kell azok eléréséért. Tavaly miután leérettségiztem és nem vettek fel oda ahova szerettem volna a kevés pontom miatt, utána az okj-s képzés mellett újraérettségiztem és középfokúztam, ennek eredményeképpen alapszakra járok most egy főiskolára. Azt akarom ezzel mondani, hogy akinek felsőoktatás fele vannak motiváció annak szerintem ez nem jó iskola, az lehetőleg válasszon másik, színvonvalasabb intézményt, én legalább is amondó vagyok.
Egykori diák
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!