Érettségi +1 tantárgy?
Figyelt kérdés
Hali, Most vagyok tizedikes és ugye következő tanév elején kell majd kiválasztani azt a +1 tantárgyat amiből le szeretném tenni az érettségit , és azt szeretném kérdezni hogy mi alapján választják ki hogy ki mehet majd az adott szakra? Pl én informatikusnak tanulok és fizikát szeretném +1 nek de elég rossz az átlagom (3 alatti) ezért félek hogy nem jutok be abba az x főbe aki majd fizikából érettségizhet. Esetleg később elvégezhetem a fizika érettségit?(továbbtanuláshoz kellene)2010. jún. 1. 19:30
1/8 anonim válasza:
"nem jutok be abba az x főbe aki majd fizikából érettségizhet"
Mi ez? Abból érettségizel, amiből akarsz. Nincs meghatározva, hogy hányan érettségizhetnek bizonyos tárgyakból.
2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg még arra gondoltam hogy most megbukok, és jövőre fel tudnám javítani a átlagomat 3 felettire akkor nagyobb esélyem lenne bejutni az x főbe.(márha a 2. év végi átlagot nézik)
2010. jún. 1. 19:32
3/8 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit hallottam hogy 3 évig kell tanulnom a fizikát hogy meglegyen az óraszám.
2010. jún. 1. 19:34
4/8 anonim válasza:
De ennek ehhez semmi köze. Nem értem, mi a gond. Középsuliban tanulsz fizikát, 3 évig gondolom. Ha nem, osztályzót kell tenned, de utána érettségizhetsz. Ezt senki nem válogatja ki és teljesen független attól, hogy milyen az átlagod. Honnan szedted ezt a baromságot?
5/8 A kérdező kommentje:
igaz, hülyeséget írtam... Fakultációra gondoltam
2010. jún. 1. 19:44
6/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk az ment fakultációra, aki akart. Nem volt követelmény.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi remélem nálunk is így van :)De majd még megkérdezem ofőt hogy biztosra mennyek.
2010. jún. 1. 19:54
8/8 anonim válasza:
ez nem követelmény egy az
de ha 3mas vagy 3mas alatti valamiből az átlagod akkor azt nem válaszd +1 tárgynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!