Hol tartotok az érettségi felkészülésben? (tételek, ismétlés) Mennyi időt szántok az érettségi évében tanulásra naponta? Melyik a legkritikusabb érettségi tantárgy számotokra és miért?
Szia!
Bár én nem ide készülök, de mivel még nem írt senki, úgy gondolom nem veszem el a helyet mástól. :) A tételek egy részét már tudjuk, az iskolában folyamatos a számonkérés szerencsére. Én eddig is naponta 3-4 órát tanultam, most átlagban fél 12-ig tanulok, minden nap mindent, mert különben szétcsúsznék. Tehát mondjuk 5-6 órát tanulok egy nap. Ebben benne van az angol nyelvvizsgára való készülés és az ismétlés az érettségi tárgyakból (órán igyekszem a leghatékonyabban figyelni, így otthon már nem olyan tetemes mennyiségű időt vesz igénybe a memorizálás). Számomra kritikus a magyar, a lehető legjobbat akarom kihozni belőle, szerencsére a másik érettségi, amit kérnek, már megvan, és elég jól sikerült. Te hol tartasz?
Szia!
Köszi a válaszodat. :) Szerencsére én is kemény gimibe járok, nálunk is mindennaposak a számonkérések, dolgozatok. Orvosira készülök, ezért most próbálok nagyon ráállni a biológia/kémiára, viszont az ismétléssel elég lassan haladok és úgy érzem nagyon sok információ ez, amit tudni kell érettségire. Van egy felsőfokú nyelvvizsgám és a nyelvi érettségim 98 %-os lett :) Viszont ez csak középszintű volt. Én tanulás közben több szünetet tartok, az "aktív" tanulás kb. napi 3 óra lehet.. :-S Lehet hogy többet kéne..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!