Lógtam utolsó 2 óraáról és rájöttek mi legyen?
Figyelt kérdés
Utolsó 2 órában elivileg előadás lett volna de nem fértem be a terembe és azt mondták tesiről elengedtek minket.
De mikor elindultam haza mondták hogy meglesz tartva a tesi de már késő volt. Mit mondjak hnap találkozni akar velem az OFŐ(jófej én birom és szerintem megfogja érteni)
Vélemények?
2017. nov. 28. 15:39
2/4 anonim válasza:
Pontosan... Sajnálom tanárnő/úr úgy tudtam a testnevelés óra elmaradt és mire szóltak,hogy ez nem így van nem tudtam visszaérni.(Az előadáson pedig nem fértem be a terembe.) Vagy ha esetleg még sem olyan megértő az ofőd és nem tudnád leigazolni (mondjuk mert nincs több igazolásod) akkor igazolatlan mulasztásnak számít. Kapnak egy levelet a szüleid róla meg benne lesz a naplóba. ((tapasztalat 15/L))
3/4 A kérdező kommentje:
És most írt a barátom hogy a tesi tanárt beírt nekem egy 1-est. Ezt megteheti egyáltalán mit tegyek,
2017. nov. 28. 17:28
4/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle,hogy meg tetszene mondani azt az egyest miért kaptam? Igazából ha ott se voltál akkor hiányzónak kellett volna beírnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!