Akik szerint a SUV csak egy divatőrület, nem gondolják, hogy inkább az emberek rájöttek, hogy a hétköznapokra ezek a legjobb autók?
Milyen is egy mai SUV?
Nagy, magas, tágas, mint egy egyterű.De, cserébe nem olyan ronda.
4 kerékmeghajtású, mint egy terepjáró (jó esetben), könnyű terepen megállja a helyét, nem ragad bele a tócsába.
Viszont nem olyan puritán, mint mondjuk egy Niva.
Vagyis, a SUV rendelkezik egy terepjáró és egy egyterű részleges előnyeivel.
Én Octaviáról váltottam Kia Sorentóra és nagyon elégedett vagyok vele.
Nem belemászol a kocsiba,hanem simán beszállsz.Számomra egy SUV sokkal kényelmesebb.
Van bőven választék a piacon, a gyártók pedig azért jönnek egyre több SUV-val, mert a vevők azokat veszik.
Vehetnek mást, de a Suv-okból vesznek legtöbbet, tehát azokat fejlesztik.
Nem a gyártók erőltetik rá a crossovereket a vásárlókra.
Ez már nem divat hóbort egy beállt stílus lett a SUV, ma már szinte minden gyártónak ott van a kinálatában.
Te kérdező, minden kategóriűval kiírod ugyanezt a kérdést?
Mi lesz a következő? Kabrió, furgon, kisteher, terepjáró, mi nem volt még?
Unalmas vagy.
Nálunk apám vett Vitarát, összekerék, egész jól felszerelt.
És mit használ ki belőle? Semmit. Terepre sosem fogja vinni, egyedül jár vele.
A legjobb autó az, ami meg tud felelni a gazdája igényeinek és emellett a lehető leghatékonyabban működő közlekedési eszköz.
Szerintem meg felesleges.
A suv tulajok 99%-a soha nem megy vele terepre.
A formája bumfordi, és tulméretezett.
A tulajok 90%-a nem tud vele rendesen parkolni, nem érzi hol az eleje, vagy hátulja.
A nagy külső méret ellenére, a belső terük eléggé szűkös. A relativ biztonságérzet, a többi közlekedővel szemben pillanatok alatt elillan, mert egyre többen járnak ilyen masztodonokkal.
A magas építés miatt többet fogyasztanak, mint a normál építésű társaik.
Nézzük csak:
- Nehezebb parkolni vele.
- Azonos motorral jelentősen nagyobb fogyasztás mint pl egy sedan esetében.
- Nagy sebességnél sok esetben csak egyenesben fut szépen, irányváltáskor imbolyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!