Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez bunkóság? Mert én nem így...

Ez bunkóság? Mert én nem így látom!?

Figyelt kérdés

lehet hogy ez nem ide tartozik, de máshová meg mégúgysem, csk megakarom kérdezni:d

na hogy van egy barátnőm aki minden évben csak azért nem bukik meg mert a tanárok jóindulatúak vele:S és egyik nap egy szót rosszul mondott ki, ez nála nem ritka és próbálom leszoktatni erről, azt mondta hogy "de innák valami higeget most" tehát még a szórend is teljesen rossz, de ő ezt észre se vette:S és kijavítottam, erre másik barátnőm azt mondta hogy ez mekkora nagy bunkóság, meghogy milyen hülye vagyok hogy ilyen helyzetbe hoztam meg ilyenek:S szerintetek nem kellene kilyavítanom ha ilyeneket mond?

amúgy bocsi hogy sokat írtam, és tudom kicsit felfújom az ügyet, de akkoris!

2010. máj. 30. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az előzővel nagyon egyetértek,amíg neked is van hibád a helyesírással kapcsolatban,addig őt ne javítgasd ki a helytelen beszédje miatt.

Szóval igen..kissé bunkóság:/

2010. máj. 30. 18:59
 12/12 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: nem beszédJE hanem beszéde... sóval te csak ne érts egyet XD
2010. júl. 17. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!