Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Semmi értelmét nem látom a...

Semmi értelmét nem látom a szakomnak az egyetemen, de lecsúsztam a másik szakokra való jelentkezésről, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Informatikus-könyvtáros hallgató vagyok, most leszek másodéves. Nem érdekel a szak, nem is akarom befejezni, de mire észbe kaptam már késő volt. Csináljam meg ezt a második évet, és utána jelentkezzek egy másik szakra, vagy hagyjam az egészet a fenébe? Szerintetek pszichiáternek érdemes menni? Kb az az egyetlen ami érdekelne... vagy egy OKJ-nek több értelme van? De OKJ-n belül is minek?
2011. júl. 25. 12:33
 1/9 A kérdező kommentje:
vagy szerintetek van értelme ennek a szaknak, befejezzem? persze munkahelyi szempontból kérdezem
2011. júl. 25. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Minek jelentkeztél akkor? Tessék szépen végig csinálni!! Vagy azonnal hagyd abba. Minek feccölnéd bele azt az 1 évet, időt és pénzt nem sajnálva??? Fogadjunk nem kell meloznod hogy tanulhass, ellátnak mindennel szüleid, ezért vannak olyanok mint te, akik nem becsülik meg hogy letudtak egy évet.
2011. júl. 25. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem nekem kell ezt eldöntenem. De ha pszichológusnak akarsz menni, akkor hagyd abba a mostani képzést, mert így mennek az államis félévek:)
2011. júl. 25. 12:41
 4/9 A kérdező kommentje:
diákmunkából és hitelből élek te se ggfej, egy koszos sz@r lepukkant koliban, nem mintha közöd lenne hozzá te ideggyenge
2011. júl. 25. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Sorstárs :D én is könyvtáros vagyok, és hasonlókon gondolkozom. Amire jutottam: a BA-nak van értelme, mert azzal felvesznek bárhová dolgozni. Mondhatni van egy szakmád. De mellette érdemes mást is csinálni. Ha van minor szakra jelentkezés nálatok, akko egyszerűen vedd fel minornak, ami érdekel, aztán majd az MA-t azon a szakon csinálod meg, ennyi :)
2011. júl. 25. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Azonnal iratkozz ki! Ha nem akarod tovább csinálni a lehető leghamarabb iratkozz ki a a suliból, mert ha nem, fogyasztod feleslegesen az államilag támogatott féléveidet, és később a pénztárcád bánja.

A pszichiáter jó ötlet, amennyiben bírod idegekkel a problémás eseteket, és ezt nagyon komolyan fontold meg, mert itt tényleg kiakasztóbbnál kiakasztóbb dolgokat fogsz látni, ami nemcsak téged, de esetleg a családi életed is felőrölheti(mint az orvosi szakma általában).

Ha OKJ, akkor támogatnám a masszőri, a szakácsos, és a programozó vonalat.

2011. júl. 25. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Pszichiáternek csak az menjen aki tényleg azt akarja.. ha nem vagy benne biztos, akkor ne is gondolkodj inkább rajta. Arra tényleg születni kell, és ehhez orvosi egyetem kell + még ahhoz pár év.
2011. júl. 25. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Remélem tudod, hogy ahhoz, hogy pszichiáter legyél 6 év orvosi egyetem, plusz 5 év szakképzés kell. Az orvosihoz pedig emelt biológia vagy kémia érettségi...
2011. júl. 25. 13:05
 9/9 A kérdező kommentje:
igen
2011. júl. 25. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!