A szülőket értesítik, ha passziválom magamat az egyetemen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy családi indíttatásból elkezdtem egy olyan egyetemet, amit nem is akartam egyáltaln. Most végleg eldöntöttem magamban, hogy átmegyek másik szakra és ez nagyon nem tetszik a családomnak. Mondtam, hogy a félévi vizsgák után megyek passzívra, aztán jövő szeptemberben kezdem azt a szakot, amire vágyom, addig dolgoznék. Erre közölték velem hogy ezt felejtsem el, mert a szak, amin most vagyok, könnyebb szerintük annál, ahová szeretnék menni és elvileg jobban is keresnék vele. De én nem akarom azt csinálni. Ők kényszerítenek arra, hogy ennyire átverjem őket. Nincs más választásom, emeltszintű biológiára nem tudok úgy készülni, hogy mellette egyetemre is járok. Az lenne a kérdésem, hogy bármilyen formában is értesítik őket vagy küldenek a címünkre az én nevemben levelet? Mert az simán kinyitják.. Meg az a gond, hogy anya védőnő és a háziorvossal dolgozik. Na már most ha passziválom magamat, akkor megszűnik az eü. biztosításom. Ez valahogyan kiderülhet? Ez az egyetlen dolog, amitől félek, hogy így megtudhatják a szüleim.2017. okt. 24. 23:39
11/11 anonim válasza:
Bejelenteni adobevallashoz például nem kell, hogy passzív vagy? En gyesen vagyok es nekem jar a tb. addig, de pl.máshonnan kiderülhet, hogy be se jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!