A szülőket értesítik, ha passziválom magamat az egyetemen?
Az egyetemi dolgaidat nem tudják meg. 18 éven felüliek járnak egyetemre, vagyis ha bármi van téged keresnek, nem a szülőket. Ráadásul ha a szüleid felhívják az egyetemet nem adhatnak ki semmilyen infót nekik, mivel nagykorú vagy. Azt se mondhatják meg, hogy egyáltalán az egyetem tanulója vagy-e még, nem adhatnak ki rólad semmit a családodnak.
Az eü neccesebb, mert arról viszont lehet küldenek levelet. Nekem még nem kellett fizetnem, így nem tudom az hogyan van pontosan, de azt hiszem kapsz valami csekket vagy hasonlót hogy fizesd be. Esetleg nem tudod máshova irányítani a leveleid, ideiglenes lakcímre? Háziorvostól nem hiszem, hogy megtudja, legalábbis az enyém sose tudja hogy dolgozok-e vagy diák vagyok, szóval nem hiszem, hogy nekik erről van feljegyzésük. Inkább csak a levél ami necces, mert valami fizetési felszólítást vagy hasonlót biztos kapsz ha fizetned kell a tb-t.
Amúgy ha otthon laksz nem lesz nekik fura, hogy nem jársz el egyetemre?
Megszűnik, nekem a passzív félévre fizetni kellett - hisz dolgozhatsz, azért passziválsz és gyakorlatilag nincs jogviszonyod.
Egyébként nem tartod szemétségnek ígí átvágni őket? Úgyis rájönnek és akkor nagyon csalódottak lesznek, vagy ki is dobnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!