Miért bántanak folyton az osztálytársaim?
Szóval tényleg nem értem,már 1. óta szekálnak minden kis dologért.Pl.: Volt olyan hogy tesi órán pár lány addig szekát amíg nem sírtam(ez volt parszor)..vagy belekotnek mindenbe..hogy miert kapok otost..miért van befonva a hajam..Ezek közül a legrosszabb a tesi óra amikor át kell öltözni..ilyenkor folyton kibeszélnek,vagy megaláznak.(van amikor nagyon durván de van amikor tul lehet elni,ez a jobbik eset). Ez mindennapos..Mikor 5-ös lesz egy dolgozatom akkor ..: ,,tudtuk,, ,,hát persze,, ,,mindig ötös neki,,
Tényeleg nem értem mivel szolgáltam rá hogy ennyire utáljanak,soha senkit nem bántok,kedes vagyok aki pl segitseget kér...Szerintetek miért utálnak ennyire?
Azért, mert rossz emberek.
Nincsenek eredményeik és buták. És ahelyett, hogy leülnének tanulni, vagy sportolnának vagy bármi hasznos dolgot csinálnának könnyebb mások eredményébe belekötni.
Ne is törődj velük. Légy önmagad.
Barátkozz másokkal. Vannak még értelmes emberek a világon. Esetleg próbálkozz idősebb emberekkel barátkozni vagy hasonlók, mert a te osztálytársaidnál az is közrejátszik, hogy éretlenek.
Sok sikert mindenhez! :)
Mert ez az átlag értelmi szint. Én is mindig kedves, aranyos, udvarias, imádnivaló voltam, ehhez képest rommá szivattak a keresztnevemmel, a vezetéknevemmel, aztán a szemüvegem miatt, aztán a frizurám miatt, aztán a pattanásaim miatt, aztán a túlsúlyom miatt, a jó jegyeim miatt... hányszor de hányszor kigúnyoltak csak mert kaptam egy ötöst... én voltam a hülye stréber, tanárnénikedvence... ez szimpla irigység a részükről, a csúfolódás meg ostobaság. Érdekes módon, amikor a gimi végére lefogytam és csinos lettem, akkor hirtelen mindenki a barátom akart lenni... Sőt, még régi általános iskolás osztálytársaim is rendszeresen megkeresnek, hogy nem e találkozunk. Hát nem.
Akkor is sz**tam rájuk, meg most is. Tégy te is így. Találni fogsz majd barátokat, akik egy szinten vannak veled. Nem kell lealacsonyodnod az ostobákhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!