Elég csak lefényképezni a dokumentumot vagy muszáj szkennelni?
Figyelt kérdés
Szociális ösztöndíjhoz kellene feltölteni pár dokumentumot, amiknek a fele be van szkennelve, de később kiderült hogy még kell pár papír. Baj ha ezeket telefonnal lefotózom és úgy töltöm fel? Elég jó képet csinál a telefon, olvasható lenne.2017. szept. 27. 11:37
1/5 anonim válasza:
Konkrét körülmények, szabályzatok ismeretében nem lehet erre egzakt választ adni, de általában jó a fénykép is, ha jó minőségű.
2/5 A kérdező kommentje:
Szociális ösztöndíjhoz kell kérvényt benyújtani neptunon keresztül. A jövedelem igazolást csatolni kell, és én így tölteném fel akkor.
Semmit nem írtak a csatolandó fájl max méretéről, formátumáról.
Minőséggel nem lenne gond.
2017. szept. 27. 11:48
3/5 anonim válasza:
Szerintem jó fotózva is, én pl felvire is így töltöttem fel a papírjaimat és nem volt gond
4/5 anonim válasza:
Egy jó fényképszerkesztővel megtudod úgy csinálni hogy nem látszódik a fényképezés...
5/5 A kérdező kommentje:
Már megoldottam. Gimpben még finomítottam rajta, aztán pdf-be mentettem. Nem látszódik rajta hogy telefonnal lett fotózva.
Köszönöm a válaszokat
2017. szept. 27. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!