Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha minden dokumentumot feltölt...

Thesoupcube kérdése:

Ha minden dokumentumot feltöltöttem és hitelesítettem az e-felvételit de egy speciális dokumentumot elfelejtettem feltölteni mi a teendő?

Figyelt kérdés
Ugye 2017. szeptemberében induló képzésekre szeretnék jelentkezni és február 15.-ig kellett leadni a jelentkezést az érettségire és az egyetemre. Február 20.-ig kell hitelesíteni minden adatot de elfelejtettem egy speciális dokumentumot feltölteni viszont a rendszer nem engedi már. Ilyenkor mi a teendő?

2017. febr. 19. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Áprilistól nyitják meg újból, akkortól lehet dokumentumot pótolni.Kérdés, hogy később elfogadják-e neked. Ugyanis a febr. 15-ig már meglévő dokumentumokat kötelező volt feltölteni.
2017. febr. 19. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Sztm többre mész, hogyha ahelyett, hogy kiemeled a kérdést inkább felhívod a felvit, főleg ha speckó dokumentumot szeretnél feltölteni.

Max azt mondják, hogy így jártál, de egy próbát megér.

Amúgy sanszos, hogy azt mondják, hogy így jártál, mert itt már felnőttként kezelik az embert, így ha felhívod őket próbálj überkedves lenni és ne eljátszani a feledékeny kislányt/kisfiút. Hátha.

Ha pontok nem múlnak rajta, akkor meg hagyd a francba.

2017. jún. 6. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!