Hol tudom feltölteni e-felvételi során ezt a dokumentumot?
Minden lehetséges dokumentumot feltöltöttem már a rendszerbe, amire lehetőségem volt.
Mivel tanárszakra jelentkeztem ezért részt vettem egy alkalmassági vizsgán is.
Nos a kérdésem arra vontkozik, hogy ezt hová tudnám feltölteni?
Azt hittem, erre a papírra nincs már szükségem, mert náluk is az szerepel, hogy az alkalmasságin sikeresen megfeleltem. Viszont ma olvastam az Eduline-on egy cikket miszerint ezt is fel kell töltenem a rendszerbe!
Ennek ellenére a feltöltendő doksik megnyitásakor nincs erre megfelelő lehetőségem.
Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm a segítséget! :)
A pontnál még 0 szerepel ugyanis a bizonyítványok feldolgozás folyamatban van. Ez nem gond, biztosan meglesz. :)
Viszont alkalmasságinak nincs nyoma.
"Az intézményi szervezésű vizsgák eredményeinek esetében (alkalmassági vagy gyakorlati vizsga) az eredményeket, valamint mesterképzések esetében a részpontszámokat, többletpontokat az érintett felsőoktatási intézmények rögzítik a felvételi nyilvántartásba. Ameddig ez nem történik meg az adott főiskola vagy egyetem részéről, addig azok az eredmények nem vesznek részt a pontszámításban!"
Ezekszerint nem kell aggódnom mivel majd ők feltöltik ezt a dokumentumot. Ezt már réggebben is olvastam, azért gondoltam, hogy nem kell.
De akkor miért írta ezt a cikk? Lehetséges, hogy ez csak egyes intézményekre vonatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!