Érdemes pszichológiát tanulnom így? Nagy célom!
18/L vagyok, utolsó évemet kezdtem meg középsuliban, természettudomány osztályban. Tizedik osztàlytól kezdve nagyon èrdekel a pszichológia. Tervemben van hogy pszichológiàt szeretnèk vègezni az egyetemen. A szakma, mint pszichológus, elmèletben nagyon nagyon tetszik, ha ùgy àllnànak a dolgok akkor màr most rà is vàgnàm hogy èn pszichológus akarok lenni! Viszon itt jön szóba a gond...Èn alapvetően eléggé visszahúzódó vagyok, nehezen tudok társalogni az emberekkel, kapcsolatot teremteni mondjuk egy új osztálytárssal, egyből megnyílni emberek előtt.. Közönség előtt beszélés meg ne is beszéljünk.... Tehát nagyon nagyon tetszene ez a szakma, elméletben el is tudnám magamat képzelni benne viszont nem tudom hogy gyakorlatban hogy boldogulnek ha mondjuk bejön hozzám egy szorongó lány, vagy egy majdnem depressziós férfi, vagy bárki más. Nem tudom elképzelni hogy hogyan állnék vele szóba meg mit kezdenék vele? Mit mondanék neki....nincsenek ötleteim.
Az utóbbi évekhez képest egyébként nagyon sokat javult az önbizalmam, viszont nagyon lassacskán. Tehát úgy gondolom hogy ez tanulható.. Milyen módszereket/mit ajánlanátok? Hogyan rendezzem át a fölfogásomat, a gondolkodásomat erről az egészről? Sajnos szorít az idő:(
Igen ! Érdemes Pszichológiát tanulnod.
Olvasd a neten. : Dr Almási Kitti , ja esetleg nézd meg a Youtubeon egy két videóját.
Minden célodat valósítsd meg, de kivált képen a nagyokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!