Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik európai országban a...

Melyik európai országban a legjobb, legkönnyebb a továbbtanulás?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen tananyag szinten értem, hanem pénzileg stb. Megérné külföldön tanulni? Anglia, Hollandia, Dánia, Belgium stb.? Angol nyelven gondoltam.

Vagy jobban megérné inkább magyarországon?

Pszichológia szak van angol nyelven külföldön?

Fogalmam sincs az egészről, azt se tudom hogyan, mi alapján lehet bekerülni egy külföldi egyetemre/főiskolára. Nagyon nehéz?

Bárki bármit tud ossza meg velem, minden érdekel, tapasztalatok stb. :) Esetleg oldalak, ahol le vannak írva.

2017. szept. 10. 22:14
 1/1 anonim ***** válasza:

A tanulj tandijmentesen külföldön dologra gondolsz? Én 4 éve mikor aktuális volt, akkor utánanéztem ennek. Volt egy nyilt nap, ahol megjelentek a szervezök és a kint tanulo diákok, lehetett mindenkivel beszélgetni. Nézz utána, szerintem minden évben van Pesten.

Dánia érdekelt leginkább, ugyhogy egy ottani lánnyal beszélgettem. Azt mondta, hogy drága az albérlet, munka alig van, max ujságkihordás, de az idöjárás miatt nem egy álommelo. Elég uncsi ország, bár az emberek nagyon kedvesek és segitökészek. A suli könnyü, minden országbol vannak emberek, olyanok is akik nem beszélik az angolt. A tananyag kb annyi, hogy másnapra el kell olvasni egy egyoldalas szöveget és értelmezni, leforditgatni.

Van egyébként FB csoport, esetleg oda is érdemes lenne belépned. Illetve amire még emlékszem, hogy telefonon felhivnak és letesztelik az angol nyelvtudást. Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe, régen volt már. Ha valami beugrik még, akkor megirom.:)

Ha nem a Tanulj dijmentesen cuccra gondolsz, van egy ismerösöm Angliában is, ö sima egyetemre jár. Azt mondta nem vészes, valami beadando dolgozataik vannak, nincs vizsga meg semmi. Szerintem sehol nem veszik ennyire keményen az egyetemet mint nálunk. Viszont cserébe azt hallani, hogy jo szakemberek kerülnek ki innen.

2017. szept. 10. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!