Melyik egyetemen a legjobb a biológia szak Magyarországon?
Figyelt kérdés
Elsősorban a biológusokhoz/biológushallgatókhoz szól a kérdésem. A molekuláris biológia és a genetika érdekelne azon belül is leginkább. Milyenek az órák, mikből tanultok? Hány órátok van? Mindre be kell-e járni? Esetleg melyiket szeretitek/szerettétek a legjobban és a legkevésbé, miért? Bármi érdekel ezzel kapcsolatban.2017. ápr. 15. 18:15
1/2 anonim válasza:
Szia! Én Elte bioszra jartam, sajna itt főleg a növény és az allattan van előtérben, raadasul nem a legjobb képzés.... nem ajánlom, úgy tudom Szegeden sokkal jobb a biológus képzés. Én egy év után átmentem orvosira, engem is a genetika erdekelt, bar most fogok vegezni es klinikai onkologuskent képzelem el a jövőt szval ez meg nálad is változhat
2/2 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2017. máj. 21. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!