Az alábbi iskolák közül melyik a legjobb? Valaki Letudna írni a megközelítoleg h hol állnak? Legerosebbtol leggyengebbig. Es nem csak tanítás. Közösség tanaros stb.
Mind budapesti:
Zrinyi Miklós Gimnázium
Szent László gimnázium
Szinyei Merse Pál gimnazium
Kölcsey Ferenc Gimnázium
Kispesti karolyi mihaly gimnazium
Teleki Blanka gimnazium
Berzsenyi Dániel gimnázium
Madách Imre Gimnázium
Karinthy Frigyes gimnazium
Vörösmarty Mihály Gimnázium
2. Rákóczi Ferenc Gimnázium
Móricz Zsigmond Gimnázium
Veres Pálne Gimnázium
Babits Mihály Gimnázium
Ady Endre Gimnázium
Leovey Klára Gimnázium
Figyelj, sok mindent nemtudok ezekről az iskolákról, del fel tudom sorolni azokat, amikről azt hallottam, hogy jók.
Szent László, Teleki, Madách, Karinthy, Veres Pálné.
A Madách nagyon jó, országosan elismert nyelves-humános iskola.
Jókat mondanak a közösségről, erős iskola.
A Karinthy erős nyelves suli, az angol nyelvoktatás országosan talán itt a legmagasabb szintű, de a német is nagyon színvonalas. A közösségről itt is jókat mondanak.
A Veres Pálné erős humános iskola, országosan elismert. Jókat lehet hallani róla, bár a szóbeliről érdekes dolgokat mondanak (nagyon a személyes dolgaidba és a vallásodba tapogatóznak), a közösségről főleg jókat mondanak. Viszonylag jó iskola.
A Berzsenyi és a Laci hasonló gimnáziumok, a Laciban az olasz talán a legerősebb, a Berzsenyiben is a nyelvoktatás a legjobb. Mindkét iskolának legendásan erős és jó közössége van. A termésszettudományos szakok is elég jók.
Kölcsey: francia nyelvoktatása kiemelkedő, de az angol oktatás is színvonalas. Másban annyira nem jó, az emberek nagy része a nyelv miatt választja. Közösségről... Hallottam már rosszat, de általában jókat mondanak róla.
A Móricz szerintem szint alatti, csak rosszat hallottam róla, szerintem felejtsd el.
A Leövey nem túl erős, de az odajáró ismerősöm pl nagyon szereti.
A Teleki... Hát, erről nagyon vegyes, de nem olyan erős iskola.
A maradék gyengébb gimnázium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!