Mi lesz ha nem megyek el emelt szóbelire?
Figyelt kérdés
5 éve érettségiztem.Akkor közép szinten 4est kaptam most viszont emelten nem sikerült jól az írásbeli így szóbelire nem látok túl jó esélyeket.Olyanok válaszoljanak aki tudják mit kapok mit nem!2010. máj. 25. 19:42
1/4 anonim 

válasza:

Semmi. Nem kapsz róla papírt sem. Olyan, mintha nem is jelentkeztél volna kb. De azért OKM-nél érdeklődj!!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. máj. 25. 19:46
3/4 anonim 

válasza:

Semmi.
letol a tanár, hogy milyért nem mentél el. De ennyi.
A rosszabbik eset ha így is adnak jegyet... Csak nem számítjákbe a szóbeli.
De szerintem menj el. A szóbeli mindíg egyszerűbb mint az írásbeli :) Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nekem nincs tanárom és csak szint emelőznék.A baj az, hogy megutáltam a kémiát annyira hogy ha a könyveimre nézek elh...nám magam a legszívesebben.Írásbelire is csak beültem és amire emlékeztem alapon csináltam meg.3as lett..
Holnap majd a regionális oktatási hivatalt felhívom és megérdeklődöm!
2010. máj. 25. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!