Milyen következményei lehetnek ha nem megyek el a történelem emelt szintű szóbelire?
úgy döntöttem,hogy nem megyek el a szóbeli vizsgára,mert az emelt szintű töri írásbelim nem lett valami jó,3-as lett és a szóbelire amivel javíthattam volna,nem volt elég időm felkészülni.Viszont aggódom,hogy lesz-e valami következménye,és hogy a többi érettségi tárgyból elmehetek-e szóbelire,ha a törit most kihagyom.
előre is köszönöm a választ.
Most érettségizel mindenből? Akkor amíg nem lesz meg minden tárgyad, addig nem kapsz érettségit (én úgy tudom).
Ha már lenne bizid, akkor más lenne a helyzet.
De gondolj bele, a töri kötelező tárgy, hogy kapnál érettségit, ha nem lenne meg?
Menj el szóbelizni. Ugyanúgy elmehetsz a többire vizsgázni, de nem fogsz bizonyítványt kapni és majd öktöberbe kell menned.
Amúgy szóbelin 60 pontból 6-ot simán össze lehet szedni. Hidd el nekem is csak ennyi a célom, noha ötös lett az írásbelim.:)
Ott lesz a történelmi atlasz, nehogy már ne tudj összekaparni 6 pontot :D
Amúgy meg nem lesz meg az érettségid töriből, hisz 10%-ot el kell érni a szóbelin is és ha nem mész szóbelire akkor az 0% és akkor nem mehetsz idén felsősuliba. Érettségit azután pedig ősszel tehetsz vagy jövő tavasszal.
Végül elmentem a szóbelire.Nem lett túl jó,de legalább az érettségim meglesz:)
Még egyszer köszi a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!