Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek ha nem megyek el a történelem emelt szintű szóbelire?

Figyelt kérdés

úgy döntöttem,hogy nem megyek el a szóbeli vizsgára,mert az emelt szintű töri írásbelim nem lett valami jó,3-as lett és a szóbelire amivel javíthattam volna,nem volt elég időm felkészülni.Viszont aggódom,hogy lesz-e valami következménye,és hogy a többi érettségi tárgyból elmehetek-e szóbelire,ha a törit most kihagyom.

előre is köszönöm a választ.

2010. jún. 3. 23:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Most érettségizel mindenből? Akkor amíg nem lesz meg minden tárgyad, addig nem kapsz érettségit (én úgy tudom).

Ha már lenne bizid, akkor más lenne a helyzet.

De gondolj bele, a töri kötelező tárgy, hogy kapnál érettségit, ha nem lenne meg?

2010. jún. 3. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Menj el szóbelizni. Ugyanúgy elmehetsz a többire vizsgázni, de nem fogsz bizonyítványt kapni és majd öktöberbe kell menned.

Amúgy szóbelin 60 pontból 6-ot simán össze lehet szedni. Hidd el nekem is csak ennyi a célom, noha ötös lett az írásbelim.:)

2010. jún. 3. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ott lesz a történelmi atlasz, nehogy már ne tudj összekaparni 6 pontot :D

Amúgy meg nem lesz meg az érettségid töriből, hisz 10%-ot el kell érni a szóbelin is és ha nem mész szóbelire akkor az 0% és akkor nem mehetsz idén felsősuliba. Érettségit azután pedig ősszel tehetsz vagy jövő tavasszal.

2010. jún. 3. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
nem kapsz érettségi bizonyítványt --> nem mehetsz továbbtanulni
2010. jún. 4. 00:02
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat
2010. jún. 4. 00:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Végül elmentem a szóbelire.Nem lett túl jó,de legalább az érettségim meglesz:)

Még egyszer köszi a segítségeteket!

2010. jún. 4. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!