Milyen következménnyel jár az, ha nem megyek el angol szóbelire?
Figyelt kérdés
84 pontom lett, és az már nem lehet 5-ös maximális szóbelivel sem! Én pedig nemvagyok vele megelégedve, mert tudom, h nem vagyok ennyire hülye angolból! Az ezelőtti érettségijeim mind jóval 80% fölött voltak! Előre hoztam most az érettségit, és inkább szeretném októberbe újra megpróbálni!2010. jún. 1. 22:22
1/3 anonim válasza:
ha nem mész el akkor beírják az 1est és érvénytelen tehát kijavithatod ugyanugy középszinten. Ha viszont elmész és rossz lesz tehát nem oylan amilyet te szeretnél vagy valamiért kevés neked a 4es akkor azt csak emelt szinttel tudod javitani. remélem segitettem:)
2/3 anonim válasza:
Én nem vagyok benne biztos, de ha nem megy el, akkor biztos, hogy érvénytelen, és nem elégtelen lesz az érettségije? Mert ha elégtelen, akkor először akkor javíthatja középszinten, ha kézhez kapta az érettségi bizonyítványát, tehát az azt követő ősszel, ahogy leérettségizett a másik 4 tárgyból is.
3/3 anonim válasza:
Az első válasz mellett teszem le a voksomat, ugyanis az elégtelen érettségit mindenkinek jogában áll javítania javító érettségin. Viszont a már letett érettségit középszinten valóban csak az érettségi bizonyítvány birtokában lehet javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!