Hogyan kell önéletrajzot írni? (diáknak)
A kollégiumba kellene írni magamtól, hogy kezdjek neki? Mit tartalmazzon?
Csak gondolatjelekkel, vagy folyamatosan írjam? Milyen hosszú legyen?
Kérlek vki segítsen!! :)

Itt az enyém:
Önéletrajz.
A nevem Molnár Júlia, Budapesten születtem 1995. március 23-án. Szüleim, Szemán Erzsébet és Molnár Gyula. Van két nagyobb testvérem. Nővérem Földesi-Székely Zsóka, aki programozó matematikus. Illetőleg bátyám Molnár Gyula, aki jelenleg a Földes Ferenc Gimnázium speciális matematika osztályának tanulója. Jelenleg Parádsasváron lakom, szüleim és bátyám társaságában, ahova 3 éves koromban költöztünk le.
Az óvodai éveket és az általános iskola első évfolyamát Parádsasváron töltöttem, majd a második évfolyamtól kezdődően a gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskolába jártam, ahol is közepes-jó eredményekkel végeztem, elkövetkezendő öt évemet pedig reményeim szerint a Földes Ferenc Gimnázium nyelvi előkészítő tagozatában fogom eltölteni.
Szabadidőmben lelkesen olvasok. Eddig körülbelül 400-500 könyvet olvastam el. Ezen könyvek vegyes összetételűek: egy része ismeretterjesztő, másik része szépirodalom, harmadrésze pedig lány- és egyéb szórakoztatóregény. Rendszeres olvasója vagyok a Spektrum illetőleg a National Geograhpic magazinoknak. Egyéb ismeretterjesztő magazinokat is szoktam venni, ha azok felkeltik érdeklődésemet (pl.: GEO; 3. Évezred; IPM; The Explorer; a Földgömb; stb.…) Rendszeresen látogatom a Miskolci Megyei Könyvtárat.
Alakformálási célzattal heti 3-szor, 5-ször sportolok. Még talán sportként említhető az iskolában való gyakori focizás, amit általában fiú osztálytársaimmal „végzek”.
Járatos vagyok mind a háztartási, mind pedig a karbantartási munkákban. Ebből kifolyólag tudom kezelni a lakásban előforduló szerszám- és háztartási gépeket
Kisközösségi ember vagyok, vagyis inkább a szűkebb de minőségi társaságot kedvelem.
Igaz, még kell rajta egy kicsit igazítani, de lényegében szerintem jó.
sok sikert!
u.i.:hova mész?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!