Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezt hogy csinálnád? 60....

Ezt hogy csinálnád? 60. tételt kellene megtanulnom július 23. ig. Ugyanis akkor államvizsgázok. A tételek nehezek és az a baj, hogy mellette dolgozok. Reggel 8-2ig.

Figyelt kérdés

Aki már volt ilyen helyzetbe az irjon. Amugy szemetek államvizsgán, vagy azért annyira nem? Hogy épül fel maga a vizsga? Valaki el tudná mondani, ugyis nálunk semmit nem mondanak el. A szak közgáz. A diplomamegvédéshez a kérdéseket mikor kapom meg?

Köszi

2010. máj. 25. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

egy jó tanács

csinálj minden tételből egy vázlatot is,kb oldalasat,amit le tudsz irni a felkészülési idő alatt

anélkül nehéz

nektek kell ppt-t a szakdogavédéshez?

bsc-n vagy még 5 éves képzésben végzel?hol?

2010. máj. 25. 14:42
 12/16 A kérdező kommentje:

Még a régi hagyományos. Közgáz!

Köszi a tippet! Szintén végzős?

2010. máj. 25. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:

első válaszoló voltam az előbb

végzős,bsc-s,jujjdeközel juni7:D

bár amilyen 2 vizsgám meglett pár hete,már nem izgulok

2010. máj. 25. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát miután hazaérsza munkából, alszol 1-2 órát, iszol egy kávét és nekiülsz. Van majd 1,5 hónapod, ha azalatt 60 tételt nem tudsz bevágni... Plusz hétvégén meg gondolom otthon vagy, így hát...

Nagy kalappal.

2010. máj. 25. 15:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy júliust irtam a június helyett :))
2010. máj. 25. 15:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor is még közel egy hónap. No bumm. Először olvasd át az egészet, mindegyikről írj rövid vázlatot. Aztán 1 nap amennyit tudsz, napi 5-6 tételt megtanulsz alaposan. Az utolsó 3-4 napban meg ismételsz. Csak ehehz az kell, hogy reggel felkelj időben és csináld folyamatosan estig.
2010. máj. 25. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!