Holnap államvizsgázok, meddig dolgozhatok diákmunkába?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 15:38
1/5 anonim válasza:
Neked hogyhogy jár államvizsgáig a hallgatói jogviszony?
2/5 anonim válasza:
Addig a félévig lehet diákmunkát végezni, míg van hallgatói jogviszony. Nekem utolsó tantárgyi vizsgámmal járt le (nappalin), és államvizsgáig már nem tartott ki, mert van egy bizonyos jogszabály, és bizonyos ügyintézési idő, ami már nem fért bele.
3/5 A kérdező kommentje:
logikusan sztem ugy lenne,h szeptemberig,mintha rendesen járnék suliba.nem?hiszen ki tudja,h megyek-e utána még tanulni?nem értem mi a különbség a között,h mondjuk a 2.félév utána nyáron ugye szeptemberig dolgozhatok,de most csak juniusig???vki tudja ezt??nem merem megkérdezni a diákszövetkezet,hátha nem foglalkoznak vele..:))
2009. jún. 23. 22:08
4/5 A kérdező kommentje:
szerencsére kideürlt,h augusztus 31-ig dolgozhatok:)
2009. júl. 4. 19:54
5/5 Erzsike87 válasza:
Ugyan én nem diplomázok, de úgy tudom, hogy október 31-ig dolgozhatsz diákként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!