Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kb. Mennyi idő alatt lehet 31...

Kb. Mennyi idő alatt lehet 31 tételt megtanulni? Úgy, hogy előtte nem igazán tanultam.

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 09:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
* integrál
2010. máj. 25. 10:57
 22/25 anonim válasza:
100%
én vagyok a jogász kollega: hozzáfűzném, hogy hamarabb bemagolom a 120 tételt kettesre, mint h megértsek 20 oldalt egy műszaki könyvből, vagy hogy átlássak egy kapcsolási rajzot :D matekból mondjuk sose voltam hülye, de ezek az integrálási cuccok, meg főleg a függvények kikészítenének :D
2010. máj. 25. 11:33
 23/25 anonim ***** válasza:
52%
Nah azthittem leanyázol :D:D.. Végre aki megmondja, nekünk reálosoknak logikánk van, több kevesebb... Jogászoknak meg porszívó agyuk... De hogy én egy paragrafust nem tudnék benyalni az is biztos :D:D
2010. máj. 25. 11:49
 24/25 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, ja amúgy nem 31 tételből áll a vizsga 110 van de a többit már úgy ahogy tudom csak az utolsó részével vergődök de baromi lassan. ááá:(
2010. máj. 25. 18:30
 25/25 A kérdező kommentje:
És annak a 178 tételes, minimumos, bonctermes hozzászólónak üzenném hogy lehet hogy 2 hete van rá de nem most kezdte tanulni hanem évközben is mert feltételezem hogy valami anatómia, vagy patológia vizsga lesz és ezeket általában szokták tanulni szorgalmi időszakban is mert ha nem akkor tuti bukta. Én csak "egyszerű" vegyészmérnök hallgató vagyok.
2010. máj. 25. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!