Kb. Mennyi idő alatt lehet 31 tételt megtanulni? Úgy, hogy előtte nem igazán tanultam.
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 09:03
1/25 anonim 

válasza:

Attól függ h mennyire ragadnak meg benned a dolgok. Én mindíg gyorsan tanultam, tehát nekem nem tartana túl soká. Miért? Mennyi időd van?
2/25 A kérdező kommentje:
1hetem van rá
2010. máj. 25. 09:09
3/25 anonim 

válasza:

Puska +tanulás... hmm 1 nap és egy éjszaka :D...
/Egyetemista/
4/25 anonim 

válasza:

kettesre?
egy éjszaka a vizsga elött
5/25 A kérdező kommentje:
szóbeli lesz és ott ülök a tanár orra előtt, a puska nem az én műfajom
2010. máj. 25. 09:10
6/25 A kérdező kommentje:
a tantárgy nem ilyen kommunikáció szakos valami
2010. máj. 25. 09:11
7/25 anonim 

válasza:

Minden tételből tanulj meg pár mondatot szó szerint! Az a lényeg,hogyha kihúzod és kimész felelni akkor eltudd kezdeni! Így látják a tanárok,hogy készültél és ha olyan van akkor tudnak kérdezni. Nincs annál rosszabb amikor azt sem tudod miről van szó! Akkor már tuti bukta. Hisz a tanár se tud neked segíteni. ...és mért nem tanultál? :)
8/25 anonim válasza:
hát nem tom neked mddgo tarhtat, de azt tudom mondani, hogy én holnap vizsgázok 50 tételből, és még van egy pár, amibe bele se néztem, és még amit egyszer el is olvastam, azt is meg kell még tanulni :)
Szóval egy hét 30 tételre bőven sok. szerintem még pihenj pár napot :D
9/25 A kérdező kommentje:
Hogy miért nem tanultam?:) Hát ez egy jó kérdés, de sikerülni szoktak igy is valami csoda folytán a szigorlatok hogy évközbe bele sem kukkantok a könyvbe csak ilyenkor parázok be pár héttel vizsga előtt.:(
2010. máj. 25. 09:18
10/25 anonim 

válasza:

attól függ, mennyit bírsz ülni rajta egy huzamban... ha még egy heted van rá, akkor oszd el h minden napra ugyanannyi jusson kb, mondjuk 5 tétel, és akkor aznap nem fekszel le addig, amíg nem tudod azt az 5öt...és az utolsó nap már csak át kell nézned utoljára az összeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!