Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Puskázás? Trükköket pls

Puskázás? Trükköket pls

Figyelt kérdés
Trükkökre lennék kíváncsi. Minél több, annál jobb.
2010. máj. 24. 19:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
31%
Képzeld ismerek egy nagyon király trükköt: Olvasgatod az anyagot, az bele megy a fejedbe, és onnan bármikor kitudod keresni a tanár észre sem fogja venni!
2010. máj. 24. 19:40
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Ha lány vagy akkor szokásos harisnya és szoknya kombináció, főleg ha férfi a tanárod nem nyúlkálhat a szoknyád alá. Vagy esetlen melltartó.

Én szoktam még alkalmazni h. mp3-ra felmondom a puskát a zsinórt belül a pulcsim belsejébe vezetem az mp3 meg a zsebemben van, a zsinórt a hajammal rejtem el.

Földre lerakod a lábaddal rálépsz ha nem figyel felemeled a lábad.

Az ásványvizes üveg belső papírjára írod, visszaragasztod, így felnagyítva látod.

Akkor táblára felírod erősen, aztán enyhén letörlöd, hogy a nyoma látszódjon.

Ennyi elég? :P

2010. máj. 24. 19:41
 3/24 anonim ***** válasza:
26%

Ha majd 5 év múlva a főnököd kérdez tőled valamit, amire a tanultakhoz kéne nyúlnod az agyadba, honnan veszed elő a puskát? Ott nem csak egy papír a tét, hanem a megélhetésed.

Ennyire gáz tanulni? Ha most erre a kérdésre neked hatékony javaslatot tesz, az felelőtlen.

2010. máj. 24. 19:42
 4/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem, miért kell nekiesni, igen van olyan tantárgy, amire soha az életben nem lesz szüksége. Matekból például soha nem használtam még kerület, terület vagy felszín térfogat számítást, ezt rendszeresen kipuskáztam. De a pitagorasz tételnek sem sok hasznát vettem, sőt, azt sem kérdezte még tőlem senki, hogy mi redukálja a vasat.

Igen, vannak tantárgyak, amire soha az életben nem lesz szükséged, mert nem azzal szeretnél továbbtanulni, ha humános vagy, értelem szerűen nem lesz szükséged a kémiára, maximum limonádé keveréshet. na bumm.

Írd fel átlátszó főliára a szöveget, tedd be a padba, olyan lesz, mintha tollal firkáltak volna rá.

Figyelmetlen tanárnál bőven elég ha összeírod a lényeget, berakod a könyv fóliája alá, olyan mintha egy dolgozat lenne. Vagy ráraksz egy másik könyvet/füzetet, ha nem figyelnek arrébb tolod.

Először ismerd meg a tanárt, a stílusát, és te is tudni fogod, nála hogy érdemes puskázni.

2010. máj. 24. 19:56
 5/24 anonim ***** válasza:
77%
felírom az anyagot egy papírcetlire aztán beteszem a lábam közé és onnan olvasgatom:D
2010. máj. 24. 19:59
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
Mert ti még soha nem puskáztatok, igaz?
2010. máj. 24. 20:03
 7/24 anonim ***** válasza:
30%

"Matekból például soha nem használtam még kerület, terület vagy felszín térfogat számítást"

Én pont a múlthéten, és fenntartom, amit írtam. Eszembe sem volt, hogy pitagoraszt meg területszámítást stb. kell használnom 15 évvel a tanulmányaim befejeztével. De csak nyugodtan javasolgasd neki, hogy puskázzon, 10 év múlva nem rajtad veri majd le.

Én meg azt nem értem, miért jó, hogy nem tanulnak az emberek. Semmi egyéb dolguk nincs, család van, megélhetés van, dolgozni nem kell, csak az az elkefélt tanulás, az az egy, amit teljesíteni kellene. Ha már most, ebben is csal, mi lesz vele később? Csatlakozhat a tudatlan, üresfejű miszp*csák vagy sablong*cik táborához szépen.

De te javasoltad. Biztos hasznos lesz.

2010. máj. 24. 20:05
 8/24 anonim ***** válasza:
53%
van olyan toll, amiből ki lehet húzni egy papírt, van olyan láthatalan tintás is, aminek a végén kék fény van, vagy csak egyszerűen kicsi papír kezed alá ha arrajön ráteszed kezed, nem is veszi észre
2010. máj. 24. 20:14
 9/24 anonim ***** válasza:
9%
amúgy az álszenteknek üzenem: amire nincs szükségem, nem fogom megtanulni, nem fogok biosz meg kémia képleteket, fogalmakat magolni, mikor matekos vagyok és soha a büdös életbe nem leszek orvos
2010. máj. 24. 20:15
 10/24 anonim ***** válasza:
26%
Nem álszentség a kor előre haladtával rájönni dolgokra, és változni...
2010. máj. 24. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!