SZerintetek lehetséges?
Figyelt kérdés
Bukok matekból totálisan. Egész évben van 6 egyesem és egy 2-esem,
Tanárom szerint lehetségtelen hogy kijavítsam ezért pótvizsgázni fogok.
rávettem magam hogy tanulok és évvégéig lesz még 9 matek óránk plusz 2 matek korrepetálás.
szerintetek ki tudnám javítani ennyi idő alatt?
tanár szerint 6 kettest kéne írnom.
de ha én megtanulom a matekot(képes vagyok felfogni)
szerintetek sikerülne?
nagyon sok mindent terveztem már nyárra és így semmi sem lehetséges ha tanulnom kell :(
2010. máj. 24. 10:40
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem ha alapvetően rendes a tanárod és azt látja, hogy tényleg nagyon belehúztál, figyelsz órán, kérsz javítási lehetőséget, akkor biztos átenged. Úgyhogy hajrá!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen nagyon rendes a tanár :)
most számoltam ki ha írnék három 3-ast akkor 1.7 lennék és akor már átkell engednie. Szerdán beszélek is a tanárommal! :)
Remélem sikerül.
Köszönöm a választ!
Szia!
2010. máj. 24. 10:50
4/7 A kérdező kommentje:
jaj nem mondod?!
2010. máj. 24. 13:12
5/7 anonim 

válasza:

Az 1.7-es átlagot hogy hoztad ki?
6/7 A kérdező kommentje:
hát ugy h most van 6 egyesem és egy 2-esem plusz hozzá raktam három 3-ast kiszámoltam és annyi jött ki :O
2010. máj. 25. 15:59
7/7 anonim válasza:
Egész évben kell tanulni, nem az utolsó hetekben. Mondjuk én magyarból buktatnálak meg... lehetségtelen... te jó ég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!