Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek pròbálkozzak...

Hencsi005 kérdése:

Szerintetek pròbálkozzak ha elsőnek megbuktam a forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Àlmomban sem gondoltam hogy ezen bukok meg.Àtmentem egy piros làmpàn.A kocsi aki elöttem volt àthajtott a sàrgàn a kanyarba èn meg szèpen követtem.Uhh hogy lehetek ilyen vak?Valakivel volt ilyen?
2017. aug. 8. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt, figyelmetlenség velem is előfordult de ha emiatt nem folytatod meg is érdemled :D oda mesz mégegyszer figyelsz mint még sose es menni fog
2017. aug. 8. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz! Hátha legközelebb zöld lesz.
2017. aug. 8. 10:49
 3/11 A kérdező kommentje:

2 hèt mùlva megyek ùjra egy nyomorùltnak èrzem magam aki nèz de nem làt.Mar tùl lennèk rajta.Erre àtmegyek a piroson.PIROSON.....Nagyon dùrva az èrzès is szar meg hogy 30 ezrembe lesz.

Az a baj figyelek a vàltàsra figyletem le ne fulladjak figyletem tükröket index.Csak ezt az apròsàgot hagytam ki.PIROS LAMPA.

Hàt ez kèsz màr sajàt magamon nevetek.

2.szokott sikerülni?Vagy màr ùgy àllnak hozzàm hogy ez a mùltkor figyelmetlen volt meg jobban nèznek majd hogy csinalom?

Ja ès ugyanaz az VB.lesz????

2017. aug. 8. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze, előfordul az ilyen. Ha az ember még nem rutinos, kezdő sofőr, akkor még nagyon sok mindenre oda kell figyelnie, magára az autóra is, hogy mikor mit és hogyan kell csinálni illetve még ott van a forgalom is, a szabályok stb. Ráadásul ilyenkor mindenki izgul is, hiszen minden apró hülyeségért meg tudják buktatni az embert, van, hogy már lement a vizsga és már az iroda előt írják fel, hogy milyen hibákra emlékeznek... Anyukám például azért bukott meg mikor először vizsgázott mert elkezdett csöpörögni az eső és ő nem kapcsolta be rögtön az ablaktörlőt mert hirtelen nem tudta, hogy hol van és megbuktatta a vizsgabiztos mert "nem vette figyelembe az időjárási viszonyokat"....Én először azért buktam meg mert nem tudtam parkolni. Egyébként sem megy túl jól, de azért aznap is és előtte is elgyakoroltuk az összes lehetőséget és meg is tudtam oldani, aztán a vizsgán nem sikerült, addig próbálgattam, amíg már azt sem tudtam, hogy merre megyek :) holott csak hátrébb kellett volna mennem mert még bőven volt ott hely, de valamiért az istenért nem jutott eszembe, remegett a lábam is, attól féltem, hogy lefullasztom az autót :) Utána persze én is mérges voltam, hogy hogyan lehettem ilyen hülye. Aztán másodszorr pedig ugyanígy kellett parkolnom és sikerült megoldanom. Szerintem senki nem foglalkozik vele, hogy hányszor és miért buktál meg és egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt a vizsgabiztost kapod, de teljesen mindegy, hogy ki lesz a vizsgabiztos mert csak akkor buktathat meg, ha hibázol és csak azért mert a múltkor figyelmetlen voltán nem tehet semmit...
2017. aug. 8. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Őket nem fogja érdekelni, hogy előzőleg megbuktál. Lehet, hogy ugyanaz lesz a vb, de lehet, hogy más.
2017. aug. 8. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon jófejek is ám. Én például abban a tizedmásodpercben fullaszottam le az autót, mikor épp elindultunk a vizsgaközpontból a vizsga első percében.:D Mind a hárman röhögtünk ezen az autóban abban a pillanatban :DD
2017. aug. 8. 13:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi kicsit megnyugodtam hogy nem az lessz ha meglàt ugyanaz a VB akkor egyből ez a közveszelyes ezt nagyon kell figyleni!!!!!:).Hàt nem lett volna gond jò egy kicsit a lejtőn nehezen idultam el kuplungal nem vagyok kibekülve de elfogadhatòak voltak az eddigi vezetèseim.

De èn nem làttam mèg ilyen hibàt piros àtmenni mèg egy gyerek is megàll ha làtja a piros làmpat.Mièrt bem nèztem oda?Nem èrtem sajàt magamat.Hogy akarok közlekedni.Ha kihagyok egy ilyent.Utàlom magam ezèrt amùgy.Nem tudok aludni sem ès mèg csomò idő hogy ùjra megpròbàljam.Ti hogy tudtàtok ezt feldolgozni a bukàst.

Tudom nem dőlt őssze a vilàg nem törtènt semmi olyan amièrt szomorkodnom kellene.De mègis ùgy èrzem hogy nyomi vagyok.:(

2017. aug. 8. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Mellesleg az egyik haverom pont emiatt bukott meg szintén hogy átment a piroson :DD Szóval nem te vagy az első
2017. aug. 8. 14:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Utànna átment?
2017. aug. 8. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:
persze
2017. aug. 8. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!