Szerintetek pròbálkozzak ha elsőnek megbuktam a forgalmi vizsgán?
2 hèt mùlva megyek ùjra egy nyomorùltnak èrzem magam aki nèz de nem làt.Mar tùl lennèk rajta.Erre àtmegyek a piroson.PIROSON.....Nagyon dùrva az èrzès is szar meg hogy 30 ezrembe lesz.
Az a baj figyelek a vàltàsra figyletem le ne fulladjak figyletem tükröket index.Csak ezt az apròsàgot hagytam ki.PIROS LAMPA.
Hàt ez kèsz màr sajàt magamon nevetek.
2.szokott sikerülni?Vagy màr ùgy àllnak hozzàm hogy ez a mùltkor figyelmetlen volt meg jobban nèznek majd hogy csinalom?
Ja ès ugyanaz az VB.lesz????
Köszi kicsit megnyugodtam hogy nem az lessz ha meglàt ugyanaz a VB akkor egyből ez a közveszelyes ezt nagyon kell figyleni!!!!!:).Hàt nem lett volna gond jò egy kicsit a lejtőn nehezen idultam el kuplungal nem vagyok kibekülve de elfogadhatòak voltak az eddigi vezetèseim.
De èn nem làttam mèg ilyen hibàt piros àtmenni mèg egy gyerek is megàll ha làtja a piros làmpat.Mièrt bem nèztem oda?Nem èrtem sajàt magamat.Hogy akarok közlekedni.Ha kihagyok egy ilyent.Utàlom magam ezèrt amùgy.Nem tudok aludni sem ès mèg csomò idő hogy ùjra megpròbàljam.Ti hogy tudtàtok ezt feldolgozni a bukàst.
Tudom nem dőlt őssze a vilàg nem törtènt semmi olyan amièrt szomorkodnom kellene.De mègis ùgy èrzem hogy nyomi vagyok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!