Mit jelent, hogy megvédeni a diplomád?
Az lenne a kérdésem, hogy nekem olyan problémám merült fel, hogy most végeznék az egyetemen. Minden előirást teljesítettem, kivéve a szigorlatot. Nem vagyok rossz tanuló, csak ezt a vizsgát egyáltalán nem tudom letenni. Már 3szor próbálkoztam. A lényeg hogy szeretnék idén lediplomázni. Egy lehetőségem van még vizsgázni. Esetleg ha nem sikerült akkor kérhetek erre valami kérvényt? Van ennélkül is elmehetek államvizsgázni? és akkor majd én is akkor kapok diplomát, ha meg van szigorlat. Ha esetleg járt már valaki ilyen cipőben szívesen vennem a hozzászólását.
Köszi
nálunk már egyben van a 2..szakdogavédés+államviszga..
nem tudom a régi rendszerben hogy van:O
16:52 vagyok
nekem se az opponensem se a konzulesnem nem lesz ott a védésen:O
Attól most mért lennék, hülye, mert nem tudtam pontosan fogalmazni. Már bocsánat! Amugy az ország egyik legjobb egyetemén végzek. Nem tudom, hogy te mit tudsz felmutatni.
Egy kérdést tettem fel, mert pánikba vagyok esve, hogy mi lesz jövöben. És ezzel kapcsolatban várok a hozzászolásokat, nem pedig a magánvéleményedre vagyok kiváncsi. azt tartsd meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!