Tarkaréti kollégiumról némi infó?
Szeptemberben kezdek a BCE-n, már előtte nézegettem a kolikat, ki is választottam a Földes Ferenc kollégiumot. Ma ugye kaptam az e-mailt a Neptuntól, azon belül a kollégiumi jelentkezést.
Az a gondom, hogy csak a Tarkaréti koliba enged jelentkezni, ami 25 percre van az egyetemtől...kocsival.
Az lenne a kérdésem, hogy más is akad, aki most szeptemberben kezd és a Tarkarétibe kell/esetleg akar jelentkezni? ...Illetve hogy a bentlakóknak mik a tapasztalatuk a kolival kapcsolatban.
Előre is köszi a válaszokat :)
Nem vagyok finnyás...beletörődtem a sorsomba :P :D Most már csak vigyorgok rajta, hogy ,,hát egyszer ezt is ki kell próbálni".
Köszönöm a válaszokat, mennek a zöldkezecskék :3
16os igaza van.
Abszolut megértem h miért akar elmenni onnan. Gólyaként nagy társaságot lehet ott kialakítani, és másodéveként alig marad ott valaki. Az a "rend" h másodévesként másik koliba mész. Ha nem vesznek fel máshova akkor ott ragadsz kvázi egyedül. Én is így jártam, semmilyen barátom nem maradt. A gólyák pedig csodálkoztak h miért lakik még mindig itt, szánalmat éreztem amit felém tápláltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!