FarkasJudit kérdése:
Tarkaréti kollégiumról némi infó?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdek a BCE-n, már előtte nézegettem a kolikat, ki is választottam a Földes Ferenc kollégiumot. Ma ugye kaptam az e-mailt a Neptuntól, azon belül a kollégiumi jelentkezést.
Az a gondom, hogy csak a Tarkaréti koliba enged jelentkezni, ami 25 percre van az egyetemtől...kocsival.
Az lenne a kérdésem, hogy más is akad, aki most szeptemberben kezd és a Tarkarétibe kell/esetleg akar jelentkezni? ...Illetve hogy a bentlakóknak mik a tapasztalatuk a kolival kapcsolatban.
Előre is köszi a válaszokat :)
2017. júl. 28. 18:50
1/25 A kérdező kommentje:
U.i: Esetleg ha valaki tudja a Földes Ferenc kollégium kódját, hogy rákeressek a Neptunon, hátha... :)
2017. júl. 28. 18:52
2/25 anonim válasza:
elsőéves=Tarkarét... barátnőim laktak ott, huhh.
3/25 A kérdező kommentje:
Na várj.. a ,,huhh" most jó vagy rossz? :D Menekültek első év után? :D
2017. júl. 28. 19:08
4/25 anonim válasza:
Én tarkaréten laktam előző évben és háát.. elég rosszak a körülmények, sok a büdösbogár, melegben darazsak is hemzsegnek. Az épület régen munkásszálló volt azóta újítgattak rajta de még mindig lehet rajta érezni a múltját..:D Most elvileg megint felujítják most nyáron és tavaly nyáron is felujították a fürdőszobákat. Nagyjából azért lakható, egy idő után hozzá lehet szokni, viszont az egy órás utat kolesztól egyetemig sosem tudtam megszokni. Az ott lakók jófejek, szoktak lenni bulik is
5/25 anonim válasza:
Ka és első évesként csak tarkára mehetsz
6/25 anonim válasza:
Ja*
nem megy ma ez az írás nekem..:D
7/25 anonim válasza:
Undorito minden koli... allitom egy jobb vonaton elhetobb korulmenyek vannak
8/25 A kérdező kommentje:
Hm... köszi a választ :D na remek...a büdibótól rettegek, de akkor asszem egy porszívóval költözök be :D Harmadik szemesztertől meg engem ott már nem látnak többet ._. A képek sem voltak túl csábítóak amikor utánanéztem a kolinak.
2017. júl. 29. 08:17
9/25 anonim válasza:
Nem olyan vészes az azért..:) de igen, mindenki menekül onnan 2 félév után (én is:D)
10/25 anonim válasza:
Én is oda megyek majd, már előre félek. :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!