Hogy kezeljem a helyzetet?
Pályáztam egy helyen közalkalmazotti állásra. Azért egy helyen, mert pillanatnyilag ez volt nálunk az egyetlen megpályázható. Erről a helyről értesítettek, hogy megkaptam. Viszont még mielőtt ez kiderült volna, adódott újabb pályázati lehetőség, ahova szintén beadtam az önéletrajzomat. Ez utóbbi minden tekintetben jobb lehetőség (teljes állás) annál, mint amit megkaptam (részmunkaidős). A jobb lehetőségű állás pályázata még folyamatban van, de közben választ kell adnom, hogy érdekel-e az állás továbbra is.
Volt valaki hasonló helyzetben? Mondjam meg, hogy érdekel, de máshova is küldtem pályázatot, aminek még nincs meg az eredménye, és ha megkapnám, élni fogok a lehetőséggel? Vgy ne mondjak semmit? Vagy ki hogyan kezelné ezt a helyzetet?
Ez nem gyakornokság. De az állás csak aug. valahánytól tölthető be (mindegyik).
Jövő héten választ várnak a részmunkaidősre, de rá másfél hétre lehet összejön a másik... ciki visszamondani. De nem szeretnék állás nélkül sem maradni.
Köszi a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!