Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a helyzetet?
Külön élek egy albérletben, dolgozom van fix melóm.
Hetente vagy 2 hetente hazalátogatok anyámhoz és a húgomhoz. Ilyenkor viszek nekik valami apróságot vagy hagyok ott nekik pénzt. (a húgom tanul még, anyu dolgozik, de apám rég nem él velünk, de anyagilag ez nem viselt meg minket soha).
Amikor otthon vagyok egy kis idő után anyám minden alkalommal nekem áll, hogy ne bántsam meg a barátnőimet (?!), legyek úriember, vigyázzak, nehogy bajt csináljak, mi lesz velem, stb stb.
Már a tesóm is próbálta elmagyarázni neki, hogy nem vagyok ilyen, ha van valakim, akkor azt nem csalom meg, nem verem át. Eddig 1 hosszabb kapcsolatom volt, ezután jött pár ilyen-olyan - főleg alkalmi-, de most már szeretnék valakit, akit szerethetek, de nem görcsölök rá semmire.
Legutóbb mikor nála voltam, hallotta, ahogy beszélgettünk a tesóm barátjával (ott vendégeskedett éppen) és mondtam neki, hogy hiányzik egy fix társ már, akivel mi is jó páros lennénk, akinek én is fontos vagyok.
Néha az az érzésem, akkor nyugodna meg, ha bemutatnék valakit neki.
Amit én szívesen megtennék... feltéve, ha találnék olyan nőt, akivel eljutok eddig. Nem gondolom,hogy nagy elvárásaim lennének.
De addig... hogyan kezeljem ezt?
27F
Érted mi a különbség a "megmondani a magadét" és a "beszélni vele" között?!
Bántsd csak meg nyugodtan.
Gondolom attól fél hogy olyan férfi leszel mint amilyen ŐSZERINTE a te apád vagy más férfiak voltak, akik megbántották őt (ami vagy igaz, vagy nem).
A FIA HELYETT ISMERETLEN NŐK PÁRTJÁT FOGJA még úgy ks, hogy a fia nem ilyen ember.
Beteg dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!