Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi időbe telik 1 adott...

Mennyi időbe telik 1 adott nyelvet középszintig elsajátítani?

Figyelt kérdés

Ha minden időmet erre fordítom és van magántanárom?

Csak annyira akarok megtanulni,h nagyjából megértsek másokat, és én is megértessem magam.

Szerintetek?

2010. máj. 19. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
ez attól függ, milyen nyelvet akarsz tanulni illetve melyikhez van inkább érzéked. Hiába állítólag az angol az egyik legkönnyebb, én a latin alapú nyelveket könnyebben tanultam meg. Bár ha minden idődet erre fordítod akkor szerintem max 1 év alatt fel lehet hozni mindenkit középszintű tudásra, ha tényleg nagyon akarod.
2010. máj. 19. 17:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon akarom, koreai egyébként. De 1 hónapja kezdtem el tanulni és már 7 koreaival levelezek és megértem nagyjából őket + ők is megértenek. és durva, hogy 1 hónap alatt megértetem magam velük, a németet 9 évig tanultam és egyáltalán nem tudok semmit. Szóval az akarat megvan. ;) köszönöm a válaszod
2010. máj. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!