Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 20 nap alatt lehetséges 150...

20 nap alatt lehetséges 150 tételt megtanulni?

Figyelt kérdés

Velem most ez a helyzet. Szerintetek van esélyem megtanulni ennyi tételt úgy, hogy mire a végére jutok, az elejét ne felejtsem el? Ey nap mennyi tételt kellene megtanulnom, hogy betudjam fejezni?

Úgy érzem nekem ez nem fog menni, és már ott állok, hogy inkább hagyom az egészet a francba.

(Nagyon nehezen tanulok, egy tétel nálam kb. 3 órát vesz igénybe.)

Köszi, aki ír!

Olyan válasz nem kell, hogy ha nem itt ülnék, akkor sikerülne, mert most épp pihenek.

2010. máj. 19. 16:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj meg NE magolni és ne vessz el a részletekben:) A törit én is gyűlöltem amúgy:D Meg a magyart is:S De túl kell esni rajta, ez van. Többet legalább nem lesz vele gond. Próbáld meg elképzelni az eseményeket, vagy csinálj rövid jegyzeteket vagy rajzokat és azokat próbáld memorizálni:)
2010. máj. 19. 17:33
 12/17 A kérdező kommentje:

20 irodalom, 20 nyelvtan, 20 német, 20 történelem, 20 biosz + (mivel nincs 20 pontom matekból...) 50(!) tétel van matekból is, nagyon kiakadtam. Mondjuk a matekot hagyom utoljára, az biztos. Abból mindig hülye voltam, és ha nem menne a feladat, meg a definíció, csak megunnám, és elvenné a kedvem az összes többitől. :S

Megcsináltam magamnak, mi? :D :S

2010. máj. 19. 17:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja, elírtam, történelemből 21 tételünk van, pedig csak 20 a kötelező. :S Köcsög tanár, még az a + 1 tétel is számít! :S
2010. máj. 19. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:
De A/B van nem?tehát ha nem lenne a matek 162 összesen
2010. máj. 19. 17:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Uhhh... :O Tényleg. :((((((((((((

Megbuktam.

2010. máj. 19. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:

mi a fene ez az A/B tétel? dupla annyi mindenből? nekünk nincs ilyen.

sztem ne ess nagyon kétségbe, a lényeg,h. minden tételről tudd,h. miről szól, töriből pl. fogsz kapni forrást hozzá, nem kell minden kis adatot bemagolni, inkább csak olvasgasd és próbáld átlátni, megjegyezni a lényeget, az összefüggéseket.

a német tételeket meg ne tanuld meg, inkább ahhoz a beszédet kell gyakorolni, meg szavakat tudni a témákhoz, aztán kész.

2010. máj. 19. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Az az A/B (mellesleg ez az elfogadott) h van 1/A meg 1/B tétel, tehát min. 2 oldal
2010. máj. 19. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!