20 nap alatt lehetséges 150 tételt megtanulni?
Velem most ez a helyzet. Szerintetek van esélyem megtanulni ennyi tételt úgy, hogy mire a végére jutok, az elejét ne felejtsem el? Ey nap mennyi tételt kellene megtanulnom, hogy betudjam fejezni?
Úgy érzem nekem ez nem fog menni, és már ott állok, hogy inkább hagyom az egészet a francba.
(Nagyon nehezen tanulok, egy tétel nálam kb. 3 órát vesz igénybe.)
Köszi, aki ír!
Olyan válasz nem kell, hogy ha nem itt ülnék, akkor sikerülne, mert most épp pihenek.

20 irodalom, 20 nyelvtan, 20 német, 20 történelem, 20 biosz + (mivel nincs 20 pontom matekból...) 50(!) tétel van matekból is, nagyon kiakadtam. Mondjuk a matekot hagyom utoljára, az biztos. Abból mindig hülye voltam, és ha nem menne a feladat, meg a definíció, csak megunnám, és elvenné a kedvem az összes többitől. :S
Megcsináltam magamnak, mi? :D :S

Uhhh... :O Tényleg. :((((((((((((
Megbuktam.

mi a fene ez az A/B tétel? dupla annyi mindenből? nekünk nincs ilyen.
sztem ne ess nagyon kétségbe, a lényeg,h. minden tételről tudd,h. miről szól, töriből pl. fogsz kapni forrást hozzá, nem kell minden kis adatot bemagolni, inkább csak olvasgasd és próbáld átlátni, megjegyezni a lényeget, az összefüggéseket.
a német tételeket meg ne tanuld meg, inkább ahhoz a beszédet kell gyakorolni, meg szavakat tudni a témákhoz, aztán kész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!