Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 20 nap alatt lehetséges 150...

20 nap alatt lehetséges 150 tételt megtanulni?

Figyelt kérdés

Velem most ez a helyzet. Szerintetek van esélyem megtanulni ennyi tételt úgy, hogy mire a végére jutok, az elejét ne felejtsem el? Ey nap mennyi tételt kellene megtanulnom, hogy betudjam fejezni?

Úgy érzem nekem ez nem fog menni, és már ott állok, hogy inkább hagyom az egészet a francba.

(Nagyon nehezen tanulok, egy tétel nálam kb. 3 órát vesz igénybe.)

Köszi, aki ír!

Olyan válasz nem kell, hogy ha nem itt ülnék, akkor sikerülne, mert most épp pihenek.

2010. máj. 19. 16:51
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Szerintem képtelenség.Mért halogattad?Szerintem mindegyikből tanulj annyit,hogy hozzá tudj szólni(2-ért).talán így sikerül.Jó tanulást.
2010. máj. 19. 16:58
 2/17 A kérdező kommentje:
Most lett vége az írásbeliknek, és az idegtől nem fogott az agyam. Nekem kellene a jó jegy nagyon magyarból, németből. Tanuljam meg csak azokat? :S
2010. máj. 19. 16:59
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha rendesen átovlasod menni fog, de nem 3-4-5ös szintre...max 3
2010. máj. 19. 16:59
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges.Én az utolsó 2 hétben fogok nekiállni.Mondjuk én könnyen tanulok és a tételek egy részét már tudom.Próbáld meg beosztani az idődet,minden napra oszt fel a tételeke.Ne add fel,sok szorgalommal menni fog!
2010. máj. 19. 17:00
 5/17 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszönöm.
2010. máj. 19. 17:03
 6/17 anonim ***** válasza:

Szóbeli érettségire? Ne nevettess már...minden tételt háromszor elolvasol, már abból lefelelsz simán:D

Egy hetet hagytam az összes szóbeli érettségimre összesen, és a német kivételével mind max pontos lett (pedig 5 szóbelim volt, nem 4...).

Szóval simán. Nem kell szó szerint tudni mindent, elég ha nagyjából tudod aztán kész. Mindenhez lesz szinte segítség...

De ha tényleg 3 óra neked egy tétel, akkor esélytelen. Szerintem az a bajod, hogy túl részletesen akarod tudni. Érettségire nem kell. Nagy vonalakban kell tudni, meg jó körítés hozzá és el van intézve:D

2010. máj. 19. 17:03
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Igen, mindent részletesen akarok tudni. Az a legnagyobb bajom, hogy mindent magolok (német kivételével), és például a történelmet utálom, és az soha nem akar megmaradni a fejemben. =(

2010. máj. 19. 17:09
 8/17 anonim válasza:
Ez a 150 tétel, hogy van nektek? Nem úgy van, hogy 20 irodalom,20 nyelvtan, 20 töri? Ez 60. Matekból nincs középszinten. Angolból meg beszélni kell, nincs tétel. Az emelt meg asszem 25 tételes.
2010. máj. 19. 17:23
 9/17 anonim ***** válasza:
A/B tétel van
2010. máj. 19. 17:26
 10/17 anonim ***** válasza:
persze,hogy megy, tavaly én a 100 tételre az utolsó 1 hetet hagytam, minden 60% felett volt, hajrá
2010. máj. 19. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!