Estis érettségizők ugyanakkor szóbeliznek, mint a nappalisok?
Igen, egy időben (az érettségin egyébként sincs olyan, háromszög gy valaki nappalis vagy estis, hanem olyan van, hogy mindenki érettségiző).
Semmitől nem függ, csak attól, hogy hogyan rakják a neveket egymás után, tehát az sem befolyásoló tényező, hogy ki van előbb az ABC-ben. Praktikus okokból olyanok szoktak előre menni, akik valamiben „speciálisak”, például az osztályomból én voltam az egyetlen, aki fizikából érettségizett, így engem a sor elejére raktak. Olyan is lehet, aki nem írt érettségit (például diszlexia miatt), neki két tételt kell húzni, így őt is előre rakják.
Egyébként a sorrendet hivatalosan nem tudhatod az érettségi megkezdéséig, még azt sem, hogy melyik napon kell menned.
Sajnos nem tudhatom, holnap kell bemenni és megtudjuk kit melyik napra osztottak be... Abban reménykedem, hogy az estisek(mint én) a hét második felén kezdik. Ha nem is így van, annak is örülnék ha valóban nem névsor szerint állítanák össze, mert igen csak elől vagyok a névsorban..
Köszönöm a válaszokat!
De jó neked, hogy már tudod.
Bízom benne, hogy minket is a végére tesznek,bár nálunk csak 2 estis osztály van, viszont az iskolában csak 06.26-ig tartanak a szóbelik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!