Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségizők, ti mindent...

Érettségizők, ti mindent tételt megtanultatok?

Figyelt kérdés

Hány tételetek van összesen, és abból mennyit tanultatok/ nem tanultatok meg?:D

Nem félsz hogy olyat húzol ami nem megy?

2017. jún. 15. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Előző héten végeztem az emelt törivel, a héten az emelt angollal így maradt 60 tételem hétfőre. Eddig 32 van meg, a többivel pedig vasárnapra végzek. :D
2017. jún. 15. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Összesen 124 tételem van, az emelt matek szóbelit már letudtam, maradt még 100. Mindet megtanulom, mert egyrészt általános műveltség a tételek nagy része tehát illik tudni, másrészt pedig nem játszok olyat, hogy 1-2 tételt kihagyok, mert nem szeretném lerontani a jó eredményekt. Az a plusz 1-2 óra tanulás nem a világvége ami ahhoz kell hogy mindegyiket megtanuljam.
2017. jún. 15. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem 120 tételem van. Ebből csak az infó kell, azt ma kezdem el kidolgozni és megtanulni. Minden másból vannak kész tételeim (nem én csináltam). Azokat egyszer átolvasom előtte. Infót és matekot duplázok, így a többi nem számít.
2017. jún. 16. 08:33
 4/10 Viv02 válasza:

160 tételem van. Nem tanultam meg az összeset. Annyiból szerencsés vagyok, hogy 2x-3x átolvasom és a fele megragad, tudok róla beszélni.

Én angolt egyáltalán nem tanultam, át se néztem, mivel hiába magolnám be, úgyse azt mondanám, hanem ami majd jön magától.

2017. jún. 16. 08:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi, kb 90 (2 tárggyal már végeztem). Tudom őket, mert megterveztem, hogy minden nap mennyit kell megtanulnom. Most ismétlek.
2017. jún. 16. 09:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 120 tételem van, egyet kihagytam ill. egyet csak átolvastam. Tuti azokat húzom majd...
2017. jún. 16. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Az emelt matekra mind a 24-et megtanultam, de azon már túl vagyok, jól is sikerült.

A középszintűek közül angolra felsőfokú nyelvvizsgával nem fogok készülni, azt se tudom mik a tételek. Arra amúgy se lehet igazán készülni, vagy tudsz angolul, vagy nem.

Történelemből mindig is jó voltam, abból is elég lesz ha párszor átolvasom.

A magyar és a földrajz a keményebb dió, ezeket tanulom, de szerintem a végére fogok érni. Szóról szóra azért nem fogom bemagolni őket, főleg hogy egyik sem felvételi tárgyam.

Magyarból és földrajzból 40, töriből 20 tétel van, angolt nem tudom, de gondolom abból is 20. Nyilván vannak olyan tételek amiket szívesebben húznék, és vannak amiket kevésbé, de ez szerintem természetes. A kérdésre válaszolva: a vizsgára meg lesz tanulva minden, és miután kijövök, a nagy részét kapásból el is felejtem, mert soha többet nem fog kelleni.:D

Sok sikert mindenkinek!:)

2017. jún. 16. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
168 tételem van, ebből 100-at már letudtam az emelttel (igaz azok nem konkrét tételek voltak). A magyar megvan, tudom is nagyjából, a töri+nyelvtan ki van dolgozva, megtanulni holnap kezdem (bár a kidolgozással már nagyjából tudom), a franciára pedig nem írtam külön tételeket, mert felesleges, felkészülési idő úgysincs, meg az menni fog :)
2017. jún. 16. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Irodalom,nyelvtan 40 tétel

Történelem 20 tétel

Biológia 20 tétel

Német 20 tétel

Összesen 100 tétel,és nem,nem tudom mindet.Próbálok arra koncentrálni,hogy olyat húzzak,amit szeretek,de kifejezetten nem félek. Kedden lesz a szóbelim.

2017. jún. 16. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 144 tételem, ebből az emelt matekot már én is letudtam. :) Felsőfokú angol nyelvvizsgával középszintű szóbelire nem fogok készülni. De a maradék nyolcvanból a negyven magyar szabályosan fáj. Kedden vizsga, azokat ma kezdtem el. Megvan 11 irodalom, és 14 nyelvtan. Kémiát meg még át kéne néznem. Ki vagyok, de meg fogom tanulni ha törik ha szakad. :D

Utána egy hétig iszok.. 😜

2017. jún. 19. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!