Érettségizők, ti mindent tételt megtanultatok?
Hány tételetek van összesen, és abból mennyit tanultatok/ nem tanultatok meg?:D
Nem félsz hogy olyat húzol ami nem megy?
160 tételem van. Nem tanultam meg az összeset. Annyiból szerencsés vagyok, hogy 2x-3x átolvasom és a fele megragad, tudok róla beszélni.
Én angolt egyáltalán nem tanultam, át se néztem, mivel hiába magolnám be, úgyse azt mondanám, hanem ami majd jön magától.
Az emelt matekra mind a 24-et megtanultam, de azon már túl vagyok, jól is sikerült.
A középszintűek közül angolra felsőfokú nyelvvizsgával nem fogok készülni, azt se tudom mik a tételek. Arra amúgy se lehet igazán készülni, vagy tudsz angolul, vagy nem.
Történelemből mindig is jó voltam, abból is elég lesz ha párszor átolvasom.
A magyar és a földrajz a keményebb dió, ezeket tanulom, de szerintem a végére fogok érni. Szóról szóra azért nem fogom bemagolni őket, főleg hogy egyik sem felvételi tárgyam.
Magyarból és földrajzból 40, töriből 20 tétel van, angolt nem tudom, de gondolom abból is 20. Nyilván vannak olyan tételek amiket szívesebben húznék, és vannak amiket kevésbé, de ez szerintem természetes. A kérdésre válaszolva: a vizsgára meg lesz tanulva minden, és miután kijövök, a nagy részét kapásból el is felejtem, mert soha többet nem fog kelleni.:D
Sok sikert mindenkinek!:)
Irodalom,nyelvtan 40 tétel
Történelem 20 tétel
Biológia 20 tétel
Német 20 tétel
Összesen 100 tétel,és nem,nem tudom mindet.Próbálok arra koncentrálni,hogy olyat húzzak,amit szeretek,de kifejezetten nem félek. Kedden lesz a szóbelim.
Nekem van 144 tételem, ebből az emelt matekot már én is letudtam. :) Felsőfokú angol nyelvvizsgával középszintű szóbelire nem fogok készülni. De a maradék nyolcvanból a negyven magyar szabályosan fáj. Kedden vizsga, azokat ma kezdtem el. Megvan 11 irodalom, és 14 nyelvtan. Kémiát meg még át kéne néznem. Ki vagyok, de meg fogom tanulni ha törik ha szakad. :D
Utána egy hétig iszok.. 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!