Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék este sokáig...

Hogyan tudnék este sokáig ébren maradni és megtanulni mindent?

Figyelt kérdés
Holnap reggel szóbelizem, és sajnos csak ma tudtam elkezdeni a tanulást (nem részletezném azt, miért, nem lustaság miatt). Elég nagy az anyag, vagy 30 téma + egy előadás, amit nekem kell tartanom. Elég sokáig fogok ma fenn lenni. Mit csináljak, hogy ébren maradjak és gyorsan is menjen a tanulás? Megbukni semmiképp sem szeretnék.
2010. máj. 18. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tom szebben mondani, qva sok kávé vagy 2-3 energiaital, csoki, ha álmosodsz, mosd meg az arcod hideg vízzel.
2010. máj. 18. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt mindet te nem fogod megtanulni egy éjszaka alatt! Bekavarodsz csak. Szerintem tanulj meg pár tételt jól, hátha akkora mázlid lesz... de semmiképp nem ajánlom, hogy ne aludj, mert akkor biztos, hogy egyet se fogsz tudni, mikorra kellene! (tapasztaltam sajnos...)
2010. máj. 18. 20:25
 3/3 anonim válasza:
83%
Gyors tanulást segíti ha egy golyót, kisebb labdát görgetsz a két tenyered között mert ez leköti az agyad olyan részeit melyekkel elkalandoznál vagy valami hasonló, továbbá szerintem mindenféleképpen érdemes aludni az anyagra egyet hogy az agyad tudja rendezni az alvás alatt. És ha túl jutsz a holtponton, 1-2 óra onnantól nem nehéz fent maradni.
2010. máj. 18. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!